Stengel er klar for Godset

Herman Stengel (22) har signert en treårskontrakt med Strømsgodset.

Annonse:

Avtalen trer i kraft fra 1 januar 2018. Hokksund-gutten slutter seg Strømsgodset etter fire sesonger i Vålerenga. Før det spilte han for Stabæk, der han debuterte i Eliteserien i en alder av bare 16 år. Herman stengel har spilt 150 kamper for de to klubbene.

- Vi ønsker at de beste spillerne i distriktet skal spille for Godset, og vi er svært glade for å få på plass en avtale med Herman. I en alder av 22 år har han allerede opparbeidet seg mye erfaring, samtidig som han fremdeles har et stort potensial. Vi har stor tro på at Herman skal få ut dette potensialet her hos oss, sier sportssjef Jostein Flo.

Hovedtrener Tor Ole Skullerud er henrykt over at Herman Stengel har valgt å komme til Strømsgodset. Han mener 22-åringen passer perfekt inn hos oss – både som fotballspiller og menneske.

- Det er fantastisk at vi får inn Herman i gruppa vår fra 1. januar. Vi får inn en type som er glad i å trene mye, og som passer både kulturen og profilen vår. Hermann har et sterkt ønske om å bli bedre, han har gode holdninger og et stort potensial som vi skal være med å utvikle videre, sier Toro.

Annonse fra Eliteserien: