Stenevik solgt til Molde

Etter fem år i Strømsgodset reiser Halldor Østervold Stenevik (23) videre til Molde.

Annonse:

Halldor Stenevik signerte i dag avtalen som gjør han til Molde-spiller, og forlater dermed Strømsgodset etter fem år og 110 kamper for klubben. 

- Halldor er en spiller som alltid gir alt, og vi har blitt glade i ham i løpet av hans tid her. Vi takker for fantastisk innsats for klubben og ønsker lykke til i Molde, sier leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo.

Halldor kom til klubben fra Brann som 18-åring foran 2019-sesongen, og har vokst til å bli en fullverdig eliteseriespiller i Drammen. Gjennom hele sin SIF-karriere har han også vært en strålende ambassadør for Strømsgodset.

Etter en noe trøblete start på SIF-karrieren, etterfulgt av et utlån til Sogndal, ble Halldor en viktig spiller for klubben allerede som 20-åring i 2020-sesongen, både som kantspiller og back.

Året etter tok han for alvor sin plass på høyrekanten - og spesielt i sesongene 2021 var han en del av en sterk høyreside sammen med Lars Vilsvik og Johan Hove.

De siste fire sesongene har han vært en viktig spiller, og ikke minst en svært god ambassadør for Strømsgodset, men både klubb og spiller mener det nå kan være riktig med et miljøskifte for å ta det neste steget.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i Strømsgodset. Jeg har vokst, både på banen og som person gjennom alle årene i Godset, og jeg ser tilbake på tiden med bare gode minner. Jeg har også lyst til å rette en stor takk til alle lagkameratene jeg har spilt med gjennom årene mine i klubben, sier Halldor selv.

Vi takker Halldor Stenevik for innsatsen i Strømsgodset og ønsker masse lykke til videre i karrieren!

Annonse fra Eliteserien: