Stenevik lånes ut til Sogndal

Halldor Stenevik har signert en leieavtale med Sogndal ut inneværende sesong.

Annonse:

Unggutten fra Austevoll har ikke spilt like mye som ønskelig etter overgangen fra Brann. Det er blitt tre innhopp i Eliteserien og to kamper fra start i cupen. Derfor har vi nå blitt enige med Obosliga-klubben Sogndal om en avtale ut sesongen.

- Jeg trenger kamptrening på høyest mulig nivå og det er gull for meg at Sogndal viste interesse. Et opprykksjagene Sogndal kan passe meg veldig bra og jeg ser frem til en spennende høst, sier 19-åringen.

Kantspilleren har kontrakt med Strømsgodset i tre år til. Utlånet til Sogndal er et steg på veien til å etablere seg i Godset.

- Det er målet til både meg og klubben, sier Stenevik.

Andreas Hoven ble solgt til Sogndal for noen uker siden. Nå slår Halldor Stenevik følge til Fosshaugane. Sportssjef Jostein Flo forteller at dette er et utlån som er fordelaktig for alle parter.

- Halldor er talentfull spiller som vi har stor tro på fremover, men nå trenger han å spille mer regelmessig førstelagsfotball. Denne høsten vil Halldor få god matching og oppfølging i Sogndal og vi tror dette utlånet vil gjøre ham godt. Vi ønsker Halldor lykke til og gleder oss til å følge utviklingen hans på Fosshaugane, sier Flo.

Halldor Stenevik er spilleklar for Sogndal til lørdagens hjemmekamp mot Aalesund.

Annonse fra Eliteserien: