Status på sesongkort

Vi har snart passert 900 solgte årskort i privatmarkedet for 2021-sesongen.

Annonse:

En stor andel av disse kortene er fornyelser fra 2020. Det er gledelig at så mange ønsker å være med oss videre. Vi er utrolig takknemlig for supporternes lojalitet og ikke minst tålmodigheten som mange viste gjennom et vanskelig 2020.

Vi savner supporterne våre. Vi savner å ha fulle tribuner og vi ser frem til den dagen hvor vi igjen kan oppleve skikkelig trøkk på stadion igjen. Vi håper 2021 blir sesongen hvor fansen tar Marienlyst tilbake igjen.

Vi er fortsatt inne i gjenkjøpsperioden, hvilket innebærer at man kan sikre seg sitt faste sete på Marienlyst. Fristen for gjenkjøp av sesongkort er 31. januar. Alle som sikrer seg kort før denne datoen får også med et gratis gavekort til SIF-shopen på stadion til en verdi av 200 kroner. De som hadde sesongkort i fjor har fått mail med link til gjenkjøp. Dersom du ikke har fått mail så ta kontakt med [email protected]

Kjøper du sesongkort får du også en hel del andre rabatter med på kjøpet. Sjekk ut hele fordelsprogrammet vårt her.

Kjøp sesongkort 2021 her.


Seriestart i Eliteserien er 5. april, da møter vi Rosenborg borte. Første hjemmekamp er mot Bodø/Glimt lørdag 10. april klokken 16.00. Deretter tar vi i mot Vålerenga og Mjøndalen i oppgjør som normalt sett vil fylle Marienlyst stadion. Vi har også hjemmekamp mot Sarpsborg 08 på fotballens festdag 16. mai.

I fjorårets Korona-sesong var det tillatt med 200 tilskuere på våre kamper – vi rakk et par kamper med 600 – før det igjen var tilbake på 200. Per nå vet vi svært lite om hvor mange tilskuere som slipper inn når 2021-sesongen starter, men vi håper som sagt på at vi vender tilbake til normalen igjen.

Alle som kjøper sesongkort vil få muligheten til å få refundert verdien av det antallet kamper man eventuelt går glipp av på grunn av Korona-begrensninger. Mister du eksempelvis de tre første kampene, kan du få refundert verdien av disse. Det er med andre ord liten risiko å kjøpe sesongkort nå, selv om det fremdeles er usikkert på grunn av Korona-pandemien.

PS. I tillegg til 900 solgte kort i privatmarkedet, forventes det å selge godt over 1000 sesongkort på bedriftsmarkedet i 2021. Det totale antallet ligger dermed på rundt 2000 sesongkort per nå.

Annonse fra Eliteserien: