Stas å ha XXL med på laget

Tidligere i år gikk Strømsgodset inn i et samarbeid med sportsgiganten XXL. Vi er svært fornøyd med å ha en så stor aktør med på laget.

Annonse:

På bildet: Rune Marthinsen, Rolf Degn Jensen, Mikkel Maigaard, Halldor Stenevik og Jarle Finnestrand. 

Den norske sportsgiganten XXL ble etablert i år 2000 og finnes i dag i både Norge, Sverige, Finland, Østerrike og Danmark. I en rekke år har kjeden drevet varehus på Gulskogen Senter, og tidligere i år signerte Strømsgodset og XXL en samarbeidsavtale som strekker seg over tre år. XXL skal være klubbens utsalgssted for supporterutstyr via deres varehus på Gulskogen. I tillegg skal XXL drive klubbens webshop.

Både topp og bredde

Jarle Finnestrand, Teamsalesmanager i XXL, er svært fornøyd med å ha landet samarbeidet:

- XXL er stolte og glade over at vi har blitt samarbeidspartner til en så stor, viktig og tradisjonsrik klubb som Strømsgodset på både topp og bredde i alle idretter. XXL  tilbyr produkter for Strømsgodset sine medlemmer på både topp og bredde, samt et bredt og godt utvalg når det kommer til supporterutstyr. Strømsgodset er selvsagt en attraktiv samarbeidspartner på grunn av klubbens posisjon i norsk fotball generelt og ikke minst lokalt i Drammen og Buskerud. Vi er imponert over den lidenskapen som folkene i og utenfor Godset har for klubben sin. 

Varehuset på Gulskogen vil være stedet du skal gå for å kjøpe Strømsgodset produkter. I tillegg tilbyr alle produkter via nett.

Støtt klubben ved å handle på XXL

Mikkel Maigaard og Halldor Stenevik
Mikkel Maigaard og Halldor Stenevik

Gjennom avtalen kan du være med på å støtte klubben hver eneste gang du handler hos XXL, uansett hva du kjøper! Når du handler i butikk oppgir du bare i kassen at klubben din er Strømsgodset - så går automatisk 3% av summen du handler for til Strømsgodset IF - uavhengig av om du kjøper telt, sykkel eller supporterutstyr. Jo mer du handler - jo mer støtter du Strømsgodset. 

Markedssjef Rune Marthinsen håper mange handler hos sportskjeden:

- Vi er først og fremst veldig stolt over å ha med oss en så stor og kjent merkevare som XXL på laget. Når varehuset i tillegg ligger på Gulskogen, hvor klubben hører til, er dette samarbeidet hånd i hanske. Nå håper vi folk er flinke til å registere Strømsgodset som sin klubb i kassen når man handler, så generer man ekstra midler til idrettsaktivitet for alle barna i Strømsgodset Idrettsforening. 

Strømsgodset og XXL gleder oss til et fruktbart og godt samarbeide i mange år framover.

Her ser du hele kolleksjonen på nett

Annonse fra Eliteserien: