Sosha reiser hjem til Iran

Sosha Makani har fått innvilget permisjon av familiære årsaker. Til helgen reiser han hjem til Iran.

Annonse:

Sosha har ytret et sterkt ønske om å få lov til å returnere til hjemlandet Iran. Faren hans er syk og Sosha vil derfor hjem til Teheran for å hjelpe sin familie.

Det ønsket har klubben valgt å etterkomme.

Førstkommende helg reiser Sosha til Iran på permisjon, og der blir han værende inntil videre. Keeperen har lånekontrakt med Strømsgodset til 14 august. Da skal Sosha etter planen returnere til Mjøndalen, hvor han har kontrakt til 2019.

Menneskelige hensyn

- Vi har sett på hvordan vi kan løse denne situasjonen best mulig for Sosha. Vi har hatt en god og konstruktiv dialog med både han og Kenneth (Karlsen) i Mjøndalen. Vi er enige om at Sosha reiser hjem til Iran inntil videre for å hjelpe sin familie. Noen ganger må man ta menneskelige hensyn, og det har vi gjort i denne saken, sier sportssjef Jostein Flo.

Med tanke på Espen Bugge Pettersen er friskmeldt etter korsbåndskaden og Radek Janukiewicz er hentet inn på lån, er vi godt forspent på keeperplassen. Dersom noe skulle skje med en av disse må Sosha komme tilbake. Det er forutsetningen for at han får lov til å reise.

- Vi kommer til å ha jevnlig kontakt med Sosha underveis og gjør fortløpende vurderinger på når han kommer tilbake, sier Jostein Flo.

Takker klubben

Sosha Makani setter pris på at Strømsgodset har valgt å ta hensyn til situasjonen som har oppstått, og at han nå får reise hjem til familien.

- Jeg vil gjerne takke klubben for at de viser forståelse og lar meg få reise hjem. Jeg trenger å være hos min familie nå, og jeg er glad for at det ordnet seg, sier keeperen.

Han vil holde formen ved like i hjemlandet, og er klar for å returnere dersom det er behov.

Annonse fra Eliteserien: