Sørum forlenger kontrakten

Chrisander Bjørndalen Sørum (17) har i dag skrevet under en ny toårskontrakt med Strømsgodset.

Annonse:
image-20230828143051-1.jpeg

Spisstalentet fra Steinberg er inne i sin fjerde sesong i klubben, og skrev sin første proffkontrakt på 15-årsdagen tilbake i 2021, en kontrakt med varighet til sommeren i år.

Da den gikk mot slutten har det vært interesse fra flere klubber, men 17-åringen ønsker å fortsette utviklingen sin i Strømsgodset og har i dag forlenget kontrakten med klubben med to nye år.

- Det har vært andre klubber som har vist interesse, men helheten for meg er bedre her, og det føles godt å ha forlenget kontrakten. Godset er klubben jeg ønsker å slå gjennom og lykkes i, forteller Chrisander like etter å ha satt navnetrekket sitt til avtalen.

Leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo gleder seg over forlengelsen, og ser frem til å se mer av hva unggutten har å by på i tiden fremover.

- Chrisander er en lovende ung spiss med stort potensial som vi er glade for at skal fortsette å utvikle seg hos oss, sier den tidligere landslagsspissen om 17-åringen.

IMG_9039.jpg

17-åringen selv er også revansjesugen etter at en skade har holdt ham ute i deler av vårsesongen. Etter fem mål på elleve kamper i Norsk Tipping-ligaen i fjor har det blitt med fire kamper så langt i år i PostNord-ligaen.

- Jeg er klar for å bidra og skal gjøre alt jeg kan for at vi holder plassen i 2. divisjon.

Samtidig har han selvfølgelig et mål om en plass i troppen til eliteseriekampene. Han har fått sjansen i flere treningskamper for A-laget, den første på fjorårets treningsleir i Marbella og senest mot Lillestrøm for en uke siden, men har til gode å være i en kamptropp i Eliteserien.

- Det er det jeg jobber for, og jeg vil være med å kjempe om en plass i kamptroppen på A-laget, slår han fast.

Vi gratulerer Chrisander med den nye kontrakten og gleder oss til å følge utviklingen hans videre!

Annonse fra Eliteserien: