Reaksjoner etter kampen

Etter en enorm sluttspurt av Godset så det ut til at det skulle ende med poengdeling, men det ender til slutt 3-2 til Odd i det som ble en elektrisk fotballkamp på Marienlyst.

Det er som alltid noe spesielt over høstkampene på Marienlyst når flomlyset er tent og det spilles kamper som virkelig betyr noe. Og det er lenge siden kampene har betydd så mye som de gjør denne høsten.

Med tre strake hjemmeseiere og tre poeng i bagasjen fra Tromsø forrige helg var det en tent gjeng som entret matta i kveldens hjemmekamp mot Odd. Godsetunionen hadde for alvor mobilisert og alt lå til rette for en elektrisk fotballkamp.

Godset åpnet best de første minuttene, men det var gjestene fra Telemark som skulle ta ledelsen etter at Filip Møller Delaveris fikk servert ballen på sølvfat inne i 16-meteren.

Men det gikk ikke mer enn seks minutter før Prosper Mendy fikk lønn for strevet etter en meget god start på omgangen.

Strømsgodset fortsatte å presse etter utligningen, men det var nok en gang gjestene som skulle ta ledelsen etter en fantastisk opprulling hvor Vebjørn Hoff til slutt satte ballen i nettet bak Martin Hansen.

Dermed sto det tre goaler på måltavla før halvtimen var spilt. Det ble også beholdningen før pause og Odd kunne dermed gå i garderoben med 2-1 ledelse.

Fofana sørget for en voldsom sluttspurt

Henrik Pedersens menn jaktet utligning foran GodsetUnionen i andre omgang, men klarte ikke helt å skape de helt store utfordringene for Sondre Rossbach i Odds mål i innledningen av omgangen.

Det var i stede gjestene som skulle legge på til 3-1 etter at Torgeir Børven ble spilt igjennom etter en flott kontring. Dermed så det ut til å bli tungt for Strømsgodset å fortsette den fine seiersrekken på hjemmebane.

Men med snaue ti minutter kom endelig reduseringen hjemmepublikummet hadde håpet på i det unggutten Mustapha Fofana fikk sin første offisielle scoring for Strømsgodset.

Se intervju her med 18-åringen:

Godset presset voldsomt på for utligning og i siste spilleminutt trodde alle at Moses Mawa sørget for 3-3, men linjedommeren ville det annerledes og vinket av for offiside.

Kort tid etter blåste dommer Tom Harald Hagen av og det ender dermed med 3-2 seier til Odd.

Kjedelig at poenget glipper, men Godset viser virkelig at vi skal kjempe for hvert eneste poeng helt til dommeren blåser resten av sesongen.

- Vi møter et av Eliteseriens beste lag og dette var en god test for oss. Nå skal vi lære av denne kampen, lage en god analyse og jobbe steinhardt inn mot fredag, sa Henrik Pedersen til Godset Media etter kampen.

Fredag venter nemlig et forrykende borteoppgjør i Nedre Eiker. Det er bare å glede seg!