Slo Viking i kvartfinalen

G19-laget slo Viking 2-0 i den første kvartfinalen i Nasjonal Champions League på Marienlyst.

Juniorgutta har innledet høstsesongen glimrende med seire i 3. divisjon og onsdag fulgte de opp med å slå Viking i kvartfinalen i Champions League-formatet av Nasjonal Liga. Strømsgodset manglet noen sentrale spillere grunnet skader og landslagssamling, men gutta som entret kunstgresset leverte en god kamp.

Sjekk bildegalleri fra kampen her signert Børre E. Helgerud:

Etter 18 minutter satte Aleksander Biermann Stenseth inn ledermålet på straffe og gjennom 1. omgangen hadde våre gutter relativt god kontroll. Etter sidebytte tok Viking mer over, dog uten å skape all verden. Etter 78 minutter gikk i stedet Godset opp i 2-0 ved Noah Molvær Antonsen. Flere mål ble det ikke og dermed har vi et godt utgangspunkt foran returkampen i Stavanger om en måneds tid.

Vi tok en prat med hovedtrener for rekrutt, Øyvind Thorsen, om hvordan han opplevde kampen.