Slo tilbake: Ny festkveld på Marienlyst

Strømsgodset slo hardt tilbake etter tre tap på rad - og slo Kristiansund 4-1 på Marienlyst i kveld.

Se høydepunktene her.

To av målene ble scoret av Johan Hove, som nå er oppe i ti scoringer denne sesongen og velfortjent ble kåret til dagens SIF-gutt. Se intervju med Johan etter kampen her.

Etter at Johan Hove hadde sendt oss i ledelsen etter et snaut kvarter da han vakkert ekspederte et godt innlegg fra Thomas Grøgaard i mål, doblet kaptein Gustav Valsvik ledelsen på overtid av den første omgangen.

Valsvik noterte seg dermed for scoring i tredje kamp på rad. Se intervju med kapteinen etter kampen her.

Johan la deretter på til 3-0 med en flott scoring, nok en gang assistert av Thomas Grøgaard – før Fred Friday enkelt kunne sette inn vår fjerde etter innlegg fra Halldor Stenevik.

Fem minutter før slutt reduserte KBK på straffespark, men det var uansett aldri noen tvil om hvor de tre poengene skulle havne i kveld - og de ble igjen i Drammen.