Slo Sarpsborg på Marienlyst

Lars Vilsvik, Herman Stengel og Ernest Boahene scoret målene da Godset slo Sarpsborg 08 3-1 på Marienlyst.

Annonse:

Se høydepunktene her.


Med kveldens seier noterer vi oss for vår sjuende strake uten tap hjemme på Marienlyst - og de tre poengene ble sikret på solid vis på Gamle gress i kveld.

- Vi gikk ut i hundre, og skal styre og bestemme utpå her, og det gjorde vi i dag. Vi trengte en trepoenger, så det var godt, og vi så også bedre ut enn på lenge, oppsummerte dagens SIF-gutt Herman Stengel etter kampen.

Kampens første scoring kom etter en snau halvtime, da et hjørnespark fra Herman Stengel havnet hos Lars Vilsvik på bakre. Veteranen vartet opp med en skuddfinte, før han med godfoten la ballen elegant i det lengste hjørnet.

Fem minutter før hvilen ble det scoring også på Herman. Etter fine kombinasjoner med Fred Friday kom Herman seg gjennom alene mot keeper, der han banket inn vårt andre.

Etter en snau time reduserte gjestene, men det var ikke snakk om noe annet enn at de tre poengene skulle bli igjen i Drammen.

Åtte minutter før slutt satte innbytter Ernest Boahene punktum med en flott scoring. Herman Stengel var nok en gang involvert da han først satte inn et godt press på gjestenes målvakt, som klarerte rett i Ernest. Ballen havnet deretter hos Herman, som la ballen til rette for at Ernest med en voldsom dupp på ballen kunne legge den over keeper og i mål til 3-1.

- Det er nok et av de fineste målene jeg har scoret. Jeg trodde først at den kom til å gå over, men heldigvis gikk den inn, og det var godt å få den scoringen, sa målscorer Ernest etter kampen.

Asset 1 Asset 2
1
V. Myhra

26
L. Vilsvik
Substituted out 91'
Goal 28'
5
N. Gunnarsson
71
G. Valsvik
4
T. Grøgaard

6
I. Jack
Substituted out 72'
8
J. Hove
10
H. Stengel
Goal 40'

7
H. Stenevik
9
F. Friday
17
T. Gulliksen
Substituted out 85'
Innbyttere
84
O. Enersen
18
E. Boahene
Substituted in 72'
Goal 82'
82
E. Blikstad
3
S. Hanssen
30
F. Holst-Larsen
Substituted in 91'
40
M. Sætra
11
K. Tokstad
Substituted in 85'
Innbyttere
 • 84
  O. Enersen
 • 18
  E. Boahene
  Substituted in 72'
  Goal 82'
 • 82
  E. Blikstad
 • 3
  S. Hanssen
 • 30
  F. Holst-Larsen
  Substituted in 91'
 • 40
  M. Sætra
 • 11
  K. Tokstad
  Substituted in 85'

Annonse fra Eliteserien: