Slo Sarpsborg på Marienlyst

Lars Vilsvik, Herman Stengel og Ernest Boahene scoret målene da Godset slo Sarpsborg 08 3-1 på Marienlyst.

Annonse:

Se høydepunktene her.


Med kveldens seier noterer vi oss for vår sjuende strake uten tap hjemme på Marienlyst - og de tre poengene ble sikret på solid vis på Gamle gress i kveld.

- Vi gikk ut i hundre, og skal styre og bestemme utpå her, og det gjorde vi i dag. Vi trengte en trepoenger, så det var godt, og vi så også bedre ut enn på lenge, oppsummerte dagens SIF-gutt Herman Stengel etter kampen.

Kampens første scoring kom etter en snau halvtime, da et hjørnespark fra Herman Stengel havnet hos Lars Vilsvik på bakre. Veteranen vartet opp med en skuddfinte, før han med godfoten la ballen elegant i det lengste hjørnet.

Fem minutter før hvilen ble det scoring også på Herman. Etter fine kombinasjoner med Fred Friday kom Herman seg gjennom alene mot keeper, der han banket inn vårt andre.

Etter en snau time reduserte gjestene, men det var ikke snakk om noe annet enn at de tre poengene skulle bli igjen i Drammen.

Åtte minutter før slutt satte innbytter Ernest Boahene punktum med en flott scoring. Herman Stengel var nok en gang involvert da han først satte inn et godt press på gjestenes målvakt, som klarerte rett i Ernest. Ballen havnet deretter hos Herman, som la ballen til rette for at Ernest med en voldsom dupp på ballen kunne legge den over keeper og i mål til 3-1.

- Det er nok et av de fineste målene jeg har scoret. Jeg trodde først at den kom til å gå over, men heldigvis gikk den inn, og det var godt å få den scoringen, sa målscorer Ernest etter kampen.

Asset 1 Asset 2
1
Myhra


26
Vilsvik
Substituted out 89'
Goal 27'
5
Gunnarsson
71
Valsvik
4
Grøgaard


8
Hove
6
Ipalibo
Substituted out 71'
10
Stengel
Goal 39'


7
Stenevik
9
Friday
17
Gulliksen
Substituted out 83'
Innbyttere
40
Sætra
82
Blikstad
18
Boahene
Substituted in 71'
Goal '
3
Fosnæss Hanssen
30
Holst-Larsen
Substituted in 89'
84
Enersen
11
Tokstad
Substituted in 83'
Innbyttere
  • 40
    Sætra
  • 82
    Blikstad
  • 18
    Boahene
    Substituted in 71'
    Goal '
  • 3
    Fosnæss Hanssen
  • 30
    Holst-Larsen
    Substituted in 89'
  • 84
    Enersen
  • 11
    Tokstad
    Substituted in 83'

Annonse fra Eliteserien: