Slik er skadesituasjonen

Her er en oppdatering på skadesituasjonen i Strømsgodset.

Annonse:

Nico Mickelson har ikke vært på banen så langt denne sesongen. Den unge sidebacken sliter med en skade i kneet og er per nå ute på ubestemt tid. Han var på banen i noen av treningskampene i oppkjøringen, men har siden fått et tilbakefall.

Ellers er det klart at Ipalibo Jack har pådratt seg en strekk på baksiden av låret og han er ikke aktuell for spill de neste 4-6 ukene. Det er ikke en alvorlig hamstringskade, men midtbanesentralen må likevel påregne en periode med opptrening.

Jonathan Parr fikk en liten strekk i leggen på tampen av kampen mot Kristiansund BK og har ikke vært i fotballtrening etter dette. Det er håp om at det ikke er noe langvarig sak. Kristoffer Tokstad sliter med føling på en muskelskade i leggen og han vurderes fortløpende for tilbakeføring til fotballtrening.

Aleksander Stenseth har vært ute i fem uker etter brudd i foten, men unggutten er snart tilbake i trening. Simen Hammershaug er fremdeles ute på ubestemt tid med en skade i ankelen. Lars-Jørgen Salvesen er som de fleste vet ute for sesongen med avrevet korsbånd.

Det er spillefri i Eliteserien førstkommende helg siden det er internasjonal periode. Vår neste kamp er hjemme mot Rosenborg søndag 13. juni. Deretter kommer kampene tett - Bodø/Glimt (16/6), MIF (20/6), Sandefjord (24/6) og Molde (30/6)

Annonse fra Eliteserien: