Slått ut av cupen

Strømsgodset er ute av cupen etter 3-2-tap etter ekstraomganger mot Gjøvik-Lyn i andre runde.

Det så ut til at vi skulle klare å karre oss videre da Fred Friday banket oss i ledelsen i første minutt av andre ekstraomgang, men hjemmelaget snudde kampen i løpet av det siste kvarteret, og sørget dermed for at vi er ute av cupen.

Tidligere i kampen hadde også Herman Stengel sendt oss i ledelsen, det ti minutter før pause etter en flott frisparkscoring. Ti minutter etter hvilen utlignet hjemmelaget, og vi jaget den avgjørende scoringen gjennom den siste halvtimen. Vi produserte flere målsjanser, men var ineffektive foran mål, og måtte dermed ut i ekstraomganger.

Det så altså ut til å gå veien, men ti minutter før slutt utlignet hjemmelaget, og i siste minutt av andre ekstraomgang kom den avgjørende scoringen.

Vi gratulerer Gjøvik-Lyn med avansementet og ønsker lykke til videre i cupen.

Gjøvik-Lyn - Strømsgodset 1-1 (3-2 e.e.o.)

2. runde i cupen, Gjøvik stadion, 1 250 tilskuere
Mål: 0-1 Herman Stengel (34), 1-1 Arne Ranvdal (54), 1-2 Fred Friday (106), 2-2 Ole Thomas Skogli (111), 3-2 Andreas Østerud (120)
Gule kort: Arne Ravndal, Martin Heiberg, Ryan Nelson, Andreas Østerud (G-L) og Morten Sætra (SIF)
Dommer: Jørgen Haugen, Kurland
Vårt lag (4-3-3): Morten Sætra - Niklas Gunnarsson, Ari Leifsson, Gustav Valsvik (k), Thomas Grøgaard - Ole Enersen, Herman Stengel, Ipalibo Jack - Kristoffer Tokstad, Fred Friday, Tobias Gulliksen.
Innbyttere: Lars-Jørgen Salvesen for Ipalibo Jack (73), Lars Vilsvik for Ari Leifsson (73), Ernest Boahene for Ole Enersen (79) og Albert Thorsen for Kristoffer Tokstad (112).