Skuffende tap i Sandefjord

Strømsgodset kom ikke opp på nivå mot Sandefjord og gikk på sesongens åttende bortetap.

Det ble en skuffende forestilling på Release Arena i Sandefjord. De første 45 minuttene var riktignok godkjent defensivt og vi reduserte hjemmelaget til null skudd på mål og null målsjanser.

Men vi skapte ikke all verden selv heller. Tobias Fjeld Gulliksen hadde et okay skudd fra 18 meter, mens Halldor Stenevik kom løs på sin høyrekant ved èn anledning uten at innlegget fant veien til en medspiller.

De siste 45 minuttene er det bare å sette en strek over. Strømsgodset fikk ikke til noe som helst. Det var dårlig rytme i pasningsspillet, uvanlig mange balltap og på to av disse scoret vertene. Begge baklengsmålene var lettkjøpte, selv om Alexander Ruud Tveter skal få ros for måten han banket inn 1-0. Stort flere sjanser hadde ikke Sandefjord.

Vi var rett og slett langt under pari og skapte kun et par halvsjanser som ble blokkert til corner. Ballen gikk altfor mye på tvers eller bakover, bevegelsen foran ballfører var mangelfull, det var statisk fotball og forutsigbart for Sandefjord å forsvare seg mot og vi mistet ballen altfor lett. Vår standard skal være vesentlig bedre enn dette.

Søndag må prestasjonen opp mange hakk når Molde gjester Marienlyst.

Tusen takk til de tilreisende som tok turen til Sandefjord for å støtte laget. Dere hadde fortjent en langt bedre prestasjon enn vi klarte å levere.