Skjold til Notodden

Andreas Skjold (20) har i dag signert for Notodden på en avtale ut 2024.

Annonse:

Midtbanespilleren fra Konnerud forlater dermed Strømsgodset etter fem og et halvt år i klubben. Etter å ha gått gradene i utviklingsavdelingen fikk han debut for A-laget og proffkontrakt for to år siden, men reiser nå videre til Notodden, som ledes av Stian Lund og Kjetil Lundebakken.

- Vi, sammen med Andreas, har landet på at dette er det beste for hans videre utvikling. Han har vært med A-laget en stund nå uten å få spilletid, og for å ta nye steg mener vi det beste er at han reiser videre til en annen klubb, sier leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo.

- Det er ikke dermed sagt at han har spilt sin siste kamp for Godset av den grunn. Vi følger alltid med lokale spillere selv om de må ut av klubben for å få fart på utviklingen, fortsetter han.

Andreas Skjold har de siste årene hatt sin primære kamphverdag for Team SIF i PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen, der han har notert seg for 44 kamper og tolv scoringer. For A-laget ble det fem kamper i denne omgang.

Når han nå reiser til Notodden får han være en del av en seniorgruppe hvor han i større grad kjemper om en plass i startelleveren, og dermed få en bedre spillhverdag enn han har hatt i Strømsgodset.

- Jeg føler det er riktig for meg å dra til Notodden nå, hvor jeg komme meg opp på det nivået jeg har inne, utvikle meg videre og ta nye steg, sier Skjold om overgangen.

- Jeg vil takke alle trenere og spillere for tiden i Godset. Jeg har vært her lenge og lært mye i løpet av tiden min her. Godset kommer alltid til å være en klubb som betyr mye for meg, og jeg ønsker alle i klubben lykke til videre og med resten av sesongen. Jeg håper vi ses igjen.

Vi takker Andreas Skjold for innsatsen for Strømsgodset og ønsker lykke til videre i Notodden!

Annonse fra Eliteserien: