- Jeg er klar til dyst

Viljar Myhra, Marcus Pedersen og Herman Stengel fortalte om sine forventninger til seriestarten etter onsdagens trening i vårsola på Marienlyst.

Annonse:

Søndag klokken 18.00 smeller sesongen i gang når FK Haugesund gjester Marienlyst stadion. Etter onsdagens trening på samme sted tok vi en fot i bakken med Viljar Myhra, Marcus Pedersen, Herman Stengel, samt fysisk trener Torstein Dalen-Lorentsen.

Vår fotballekspert Geir Amundsen kom også med sine betraktninger foran seriestarten mot FKH.Viljar Myhra har sikret keeperplassen og går mot sin offisielle debut nå på søndag. Telemarkingen har levert to gode treningskamper og føler seg trygg foran seriepremieren.

KJØP BILLETTER HER!


- Jeg synes jeg har stabilisert meg på et nivå jeg kan være bekjent av inn mot seriestart. Det har litt opp og ned i vinter, men de to siste treningskampene og treningene har vært bra. Nå skal vi jobbe på for å holde det der og heve det etter hvert, sier den tidligere Odd-keeperen.

- Føler meg trygg og klar for seriestart. Jeg går bare og gleder meg til søndag, forsetter Siljan-gutten.

Se hele sendingen her:

Keeperen har funnet seg godt til rette i Godset og Drammen og han er optimist foran 2019-sesongen. Viljar ser et lag i stadig bedring.

- Jeg tror vi skal slå godt fra oss. Når vi finner flyten etter hvert så skal vi bare bli bedre og bedre utover sesongen, sier han.

Marcus er klar

En annen som til de grader gleder seg er Marcus Pedersen. Etter innhopp i de to seneste kampene, rekker Marcus opp hånda og melder seg klar til å spille fra start.

- Jeg håper jeg skal starte allerede nå til helgen. Jeg er klar til dyst og så får BP og de bestemme, sier han.

På onsdagens kortbane var det fullt trøkk, men Marcus Pedersen i et stadig mer synlig rolle. Han liker det blir litt temperatur på øktene.

- Laget begynner å bli bedre og bedre og det er mer trøkk på treningene. Vi begynner å få litt overskudd tilbake. For min egen del må jeg spille meg i form, men jeg har lagt et grunnlag som gjør at jeg kan bidra, sier Marcus Pedersen.

Geir Amundsen er ikke i tvil om betydningen av å få den tankspissen i form så fort som overhodet mulig.

- Marcus har evnen til å utgjøre en forskjell. Han har vært en viktig spiller for Strømsgodset i mange år og det kommer han også til å være denne sesongen. Jeg vil tror han er veldig spillesugen nå og det godt nytt for Godset og dårlig nytt for våre motstandere, sier Amundsen.

Vil se et sprudlende SIF

Fysisk trener Torstein Dalen-Lorentsen tok også en snartur innom vår sending. En smilende trønder nærmest lover et Godset som sprudler i serieåpningen.

- Jeg kan gå langt i å garantere et eksplosivt og herlig Strømsgodset-lag på søndag, sier Dalen-Lorentsen.

Midtbanespiller varsler en tett og tøff kamp mot et fysisk sterkt FK Haugesund og det gjelder å ta på seg arbeidshanskene på søndag.

- Det er alltid tøft å møte Haugesund. De løper mye og det er bra trøkk i de gutta der. Blir ingen enkel match.

I sendingen kommer også Geir Amundsen med sin faglige vurdering av FK Haugesund.

Annonse fra Eliteserien: