Skal farge byen blå

Gjennom hele denne uka skal Drammen farges i Strømsgodsets vakre blå farger.

Annonse:

Det er betydelig interesse for fredagens lokalderby på Marienlyst. Vi nærmer oss 7000 solgte billetter og vi kan komme til å se 8-tallet for første gang siden 2015.

Men vi ønsker også å markere Ælv Classico i bybildet gjennom hele uka, slik at stolte borgere av Drammen får med seg hva som skjer og ikke går glipp av fredagens kamp. 

- Vi gjør litt forskjellige tiltak. Vi har allerede fått med oss Byen vår Drammen som deler ut flagg og henger opp plakater i butikkene i sentrum. Vi er også flere ansatte som tar noen raid rundt omkring i byen. Vi gjør noen stunts og ønsker å farge byen mest mulig blå, sier privatmarkedssjef Signe Rismyhr Engelund.

- Det er viktig å vise hele Drammen, ikke bare de som følger oss tettest, at det er kamp, at det derby og at det er vi som er hjemmelag, fortsetter hun.

Og på selve kampdagen oppfordrer hun alle til å få opp Godset-flagget. Kampdag er rett og slett flaggdag.

- Har du flagg så heng det ut med en gang. Har du ikke flagg kan du skaffe deg det på utsalgsstedene våre, G Sport Gulskogen, G-MAX CC og Buskerud Storsenter. Vi vil dekorere med flagg rundt stadion og andre steder i byen, sier Signe Rismyhr Engelund.

Det er også mulig å stikke innom disse butikkene for å få Ælv Classico-klistremerker til bilen. Alternativt stikke innom våre nye lokaler i 1 etasje på Marienlyst stadion.

Annonse fra Eliteserien: