- Skal få se en offensiv Johan Hove

Rett før jul signerte han ny kontrakt med SIF til 2022. Nå er Johan Hove (19) klar for å ta for seg i Eliteserien. Se hele intervjuet med midtbanetalentet her.

Annonse:

Strømsgodset er midt inne i en meget sesongoppkjøring der spillerne virkelig får testet seg selv - både fysisk og mentalt. Johan Hove innrømmer at det tøft, men vet hvor viktig det er å legge et solid grunnlag i bunnn.

- Jeg liker å trene mye og jeg liker å trene hardt. Det er også helt essensielt å dagens moderne fotball at lag løper mye. Det er det du gjør uten ball som blir viktig. Jeg føler jeg får mye ut av løpetreningen, selv om det koster, sier 19-åringen.

Han opplever en fokusert og sulten spillergruppe som hele tiden ønsker å bli bedre. På dennne tiden av året har jo gjerne alle lag trua på seg selv, men Hove mener helt oppriktig at det er ting på gang i Godset.

Se hele intervjuet med U21-landslagsspilleren her:


- Jeg føler vi jobber veldig målrettet. Alle drar i samme retning. Det er en grunn bak hver enkelt øvelse og hver enkelt trening som vi skal se igjen i spillet vårt. Jeg tror det kan bli et spennende år hvis vi fortsetter å gå dypere inn i spillestilen og ferdighetene våre.

- Vi tok steg i fjor høst. Hvor er vi nå kontra der vi var i fjor?

- Jeg føler vi bare har bygd videre på den høsten. Alle ser sultne ut og har lyst til å melde seg på. Føler også at treningene er bra, selv om vi begynner å bli litt slitne. Men vi er der vi skal være.

- Hva er ditt mål i år?

- Jeg har vokst masse de siste årene, både i Sogndal og Strømsgodset. Jeg er blitt mer voksen og mer fysisk. Skal få se en offensiv Johan Hove i år. Skal også få flere målpoeng.

Annonse fra Eliteserien: