- Vi skal bygge et sterkt mentalt immunforsvar

Strømsgodsets nye mentale trener Øyvind Hammer er gjest i ukens episode av Godset-podden.

Annonse:

I forrige uke ble 49-åringen presentert som en ny tilvekst i støtteapparatet til Bjørn Petter Ingebretsen. Øyvind Hammer er engasjert for å jobbe med mentale prosesser både i trenerteamet og spillergruppa, foruten å fungere som mentor for hovedtrener BP.

Hammer har lang erfaring som motivator og mental trener, både i idretten og mot det private næringsliv. Han fungerte som personlig coach for Ole Einar Bjørndalen fra 1996 og frem til skiskytterkongen la opp i fjor.

I denne podcasten forteller Øyvind Hammer om hvordan han vil jobbe for at at Godset-gutta skal bli mer mentalt robuste slik at de presterer enda bedre på banen. Hammer er opptatt av langsiktighet og han er derfor glad for å få muligheten til å jobbe med Strømsgodset gjennom en hel sesong. Han ønsker å bidra med sin verktøykasse for bygge et sterkt mentalt immunforsvar i klubben, både blant spillere, trenere og ansatte, som gjør at man tåler å tape fotballkamper og møte motgangsperioder. 

Øyvind Hammer har allerede dannet seg et klart bilde av Strømsgodset som en klubb med sjel og med stor raushet. Hammer går ydmyk til oppgaven og gleder seg til å bli enda bedre kjent med spillere, trenere og øvrige ansatte i klubben.

Om du vil høre mer om Hammer tanker rundt mental trening så ligger hele sendingen ligger nå tilgjengelig i iTunes, Spotify og SoundCloud Last ned enkeltepisoder eller gjør ganske enkelt som stadig flere andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: