- Vil bidra med målpoeng

Mikkel Maigaard Jakobsen (23) har hatt en strålende start på Godset-karrieren. Vi har tatt en prat med den danske maestroen om hvordan han har opplevd den første tiden i klubben.

Annonse:

Etter å ha scoret 12 mål på 17 kamper for Raufoss i første halvdel av sesongen, signerte Mikkel Maigaard i sommer en avtale med Strømsgodset ut 2021-sesongen. Den elegante midtbanespilleren har umiddelbart tatt nivået og imponert i sine fire første kamper i Godset-drakta. 

Mot Sarpsborg 08 sist scoret Mikkel også sitt første mål for klubben, en lekker variant som sørget for den viktige utligningen, og han ble fortjent kåret til banens beste spiller. I hjemmekampen mot Vålerenga hadde Mikkel målgivende pasning på ett av målene til Keita han slo corneren forut for scoringen til Lars Vilsvik.

- Jeg ønsker å bidra med så mange målpoeng som mulig. Nå har jeg to på fire kamper og jeg håper det blir mer utover, sier Mikkel.


Kommet lett inn i det

Han er fornøyd med starten i ny klubb og takker for måten han er blitt mottatt. Det er en viktig årsak til at spillet har glidd så bra de første kampene.

- Jeg har fått mye hjelp fra mange av de gamle gutta her. Det har gått lett og jeg har kommet naturlig inn i det. Og så faller spillestilen meg ganske naturlig. Det er en kombinasjon av mange ting, svarer 23-åringen på spørsmål om hvorfor han har kommet så godt i gang.

Han roser også fansen for mottakelsen og måte de står bak laget i medgang og motgang.

- Vi har fått veldig god oppbacking i kampene jeg har spilt her. Fansen er som en 12 mann, sier Mikkel.

GodsetUnionen mobiliserer også foran lørdagens bortekamp mot Stabæk. I skrivende stund er det solgt ca 300 billetter på bortefeltet. Billetter kjøpes her.

Mange komplimenter

Med gode prestasjoner kommer også økt oppmerksomhet for den sindige dansken. Det synes han er hyggelig, men beina forblir plantet på jorda.

- Det er hyggelig å få komplimenter, men man skal huske at man aldri er bedre enn sin siste kamp. Så det er bare «gunne» på de neste kampene, sier han.

Mikkel forteller videre om en god stemning i spillergruppa, der fokuset er på forbedring hver eneste dag.

- Vi merker nå at vi dominerer i flere perioder av kampene. Det handler om å få utnyttet de periodene og scoret mål i de periodene. Jeg synes det ser bra ut, men vi har fortsatt noen steg å gå på. Det skal vi jobbe videre med, sier vår løpssterke midtbanemann.

_K4P0904Mikkel Maigaard

 

Annonse fra Eliteserien: