Skadefri og kampklar

Lars Sætra er skadefri og klar for mandagens oppgjør mot Lillestrøm på Åråsen.

Annonse:

En ny treningsuke nærmer seg slutten mens vi forbereder oss til mandagens bortekamp mot Lillestrøm. Der møter vi et lag som tidligere denne uka skilte lag med hovedtrener Arne Erlandsen, og ledes etter alle solemerker av Arild Sundgot på mandag.

– Det er en tøff bortekamp på naturgress, mot et lag som er i en situasjon lignende den vi var for noen uker siden med ny trener, og de vil nok bevise at de kan bedre. Det blir kamp om poengene, mener Lars Sætra om mandagens oppgjør.

Midtstopperen fra Gulskogen spilte fra start i de to første kampene under Bjørn Petter Ingebretsen, mot Start i Eliteserien og Ranheim i cupen, men da vi møtte Ranheim på nytt i serien forrige helg var han ikke med. Det skyldtes ryggplager, som han nå er frisk fra.

– Jeg føler meg fin. Jeg har trent for fullt denne uka, og nå er det ingenting som setter meg tilbake. Jeg er klar, slår Gulskogen-gutten fast.

Positivitet i spillergruppa

– Jeg føler at det er bra med positivitet i spillergruppa nå. Vi trener bra, og med mye trøkk. Det ser veldig bra ut.

— Lars Sætra

Mandagens kamp bør også passe den høyreiste midtstopperen bra. Med sine 195 centimeter er han klar på at Lillestrøm-spillerne skal få slite mot ham i duellspillet.

– At de er gode i duellspillet blir ikke noe problem. Det passer meg fint. Så lenge vi er nøye på dødballer og lignende situasjoner, så skal vi ha en god mulighet.

Mens Lillestrøm er på jakt etter å finne flyten etter fem kamper uten seier i Eliteserien, er vi nå i motsatt ende. Vi står med to seire og én uavgjort på de tre siste seriekampene, og i mellomtiden har vi også kvalifisert oss til kvartfinalen i cupen.

– Jeg føler at det er bra med positivitet i spillergruppa nå. Vi trener bra, og med mye trøkk. Det ser veldig bra ut.

Avspark på Åråsen på mandag er klokka 18:00. Billetter kjøpes her.

Annonse fra Eliteserien: