Sikret uavgjort på overtid

Herman Stengel utlignet til 2-2 på overtid og sørget for at Strømsgodset fikk med seg ett poeng hjem fra Sandefjord.

Etter en målløs 1. omgang, der vi riktignok selv mener at vi hadde fortjent en ledelse, scoret Johan Hove kampens første mål etter en drøy time.

En lekker detalj fra Tobias Gulliksen spilte fri Thomas Grøgaard, og foran mål fant han vår toppscorer, som kastet seg inn og sendte oss i ledelsen med sin åttende scoring for sesongen.

Etter å ha tatt ledelsen tok imidlertid hjemmelaget mer over kampen, og snudde 0-1 til 2-1 i løpet av tolv minutter. Først var Alexander Ruud Tveter først på en retur fra Viljar Røsholt Myhra, før Jesper Taaje stanget inn et hjørnespark ti minutter før full tid.

På overtid slo vi så tilbake da Thomas Grøgaard pent spilte Herman Stengel gjennom i rommet mellom hjemmelagets stopper og back, og fra skrått hold satte Herman ballen kontrollert i det lengste hjørnet.

Se intervju med målscorer Herman etter kampen her.