Sikret uavgjort på Aspmyra

Glimt ledet 2-0, men etter scoringer fra Johan Hove og innbytter Fred Friday slo vi tilbake og fikk med oss ett poeng hjem fra Bodø.

Glimt fikk en drømmestart da Amahl Pellegrino scoret kampens første mål før det var spilt fire minutter, før Brede Moe doblet ledelsen etter et hjørnespark etter en snau halvtime - men vi slo hardt tilbake.

Først kom reduseringen ti minutter før pause, da Lars-Jørgen Salvesen vant ballen fra Glimt-keeper Nikita Haikin, og serverte Johan Hove foran mål. Han satte inn reduseringen, og sørget for at det sto 2-1 til pause.

Tidligere i omgangen hadde Johan hatt en mulighet til, mens også Ole Enersen hadde hatt to store målsjanser.

Utover 2. omgang så det ut som kampen skulle ebbe ut med 2-1-seier til hjemmelaget, men åtte minutter før slutt vant Johan ballen høyt på strålende vis, før innbytter Fred Friday dro av både én og to Glimt-spillere - og deretter satte ballen ned i det lengste hjørnet til 2-2.

Med det beholder vi 4. plassen på tabellen også etter kveldens runde.

Det gjør også at vår rekke med kamper uten tap nå er oppe i seks kamper. Og på lørdag kommer Viking!