Signerer Villareal-spiller på lån

Midtbanespilleren Jack Ipalibo (21) fra Villareal har signert en ettårs leieavtale med Strømsgodset.

Annonse:

Nigerianeren er flasket opp i Diamond Football Academy i hjemlandet – et akademi som har produsert spillere som Samuel Chukwueze (Villareal) og Kelechi Nwakali (Arsenal). Sommeren 2016 ble Ipalibo hentet til Villareal og han har gått gradene i deres junioravdeling.

Den talentfulle midtbanespilleren har hatt sin kamphverdag på U19-laget og B-laget til den spanske toppklubben. Han har også trent med A-laget i perioder.

- Ipalibo har gått en veldig god skole i Villareal og han kommer til oss med et betydelig potensial. En fysisk sterk og mobil midtbanespiller med godt overblikk og en presis pasningsfot. Han har en veldig tilstedeværelse i sitt spill og er flink til å dekke rom, sier sportssjef Jostein Flo.

Strømsgodset har også sikret seg opsjon på kjøp når leieavtalen utløper.

Også dette er en spiller som har kommet på klubbens radar gjennom nettverket til hovedtrener Henrik Pedersen.

- Dette er utvilsomt en spennende spiller og en litt annen type enn vi har i midtbaneleddet fra før. Ipalibo kan bekle flere roller i en treer på midten, men er mest aktuell for den dype sentrale. Vi ser frem til å få ham i gang her hos oss, sier Flo.

Jack Ipalibo har hatt to treninger med laget og gjort et solid inntrykk. Det jobbes nå med å få ham spilleklar til mandagens hjemmekamp mot Bodø/Glimt. Ipalibo vil spille spille med drakt nummer 42 på ryggen.

Vi ønsker Jack Ipalibo hjertelig velkommen til Strømsgodset!

Annonse fra Eliteserien: