Ny storseier på Marienlyst

For andre gang denne uka scoret Strømsgodset fem på Marienlyst. Denne gangen ble det 5-0-seier over Sarpsborg 08!

Annonse:

På dagen som markerte gjenåpningen av Norge, og publikumsrekord på Marienlyst for året med 2 589 tilskuere, ble det en ny festaften på Gamle Gress.

Sarpsborg 08 måtte til slutt reise hjem fra Drammen med fem baklengsmål i sekken, signert Gustav Valsvik, Ipalibo Jack, Tobias Gulliksen, Ari Leifsson og Jordan Attah Kadiri.

Se høydepunktene her.


De store sifrene til tross, i første halvdel av den første omgangen var det Sarpsborg 08 som var det beste laget. Gjestene presset oss lave, og kom til flere gode muligheter som kunne ha sendt dem i ledelsen.

Men scoring ble det ikke. Og da tok i stedet kaptein Gustav Valsvik saken i egne hender etter 27 minutter. Gustav fikk ballen av Halldor Stenevik, tok en piruett med ball i beina innenfor Sarpsborgs 16-meter - før han banket inn ledermålet. Rett og slett en klakssescoring signert stopperen fra Vik.

Fem minutter før pause var Halldor Stenevik involvert igjen med en lekker liten detalj som vant oss et hjørnespark. Det hjørnesparket ble slått inn av Jonathan Parr - og stanget i mål av Ipalibo Jack!

På overtid av den første omgangen kom så nummer tre, etter en nydelig overgang. Ipalibo Jack spilte fri Halldor på høyrekanten, og løpsmaskinen fra Austevoll la igjen til Tobias Gulliksen foran mål. 18-åringen fra Konnerud satte kontant sitt tredje for sesongen og vårt tredje for dagen.

Et kvarter ut i den andre omgangen ble tre til fire. Herman Stengel slo et frispark inn foran mål, der Fred Friday la ballen igjen foran mål, før Ari Leifsson plukket opp nedfallsfruktene. Vår islandske stopperkjempen kastet seg inn og satte inn sitt første SIF-mål.

Og et kvarter før slutt kom kronen på verket. Halldor Stenevik slo inn mot bakre stolpe, der innbytter Thomas Grøgaard la igjen til en annen innbytter - Jordan Attah Kadiri - kun tre minutter etter at duoen kom på banen sammen med Kreshnik Krasniqi.

På toppen av det hele var det nettopp Kreshnik som startet angrepet med en gjenvinning på Sarpsborgs halvdel. Umiddelbar påvirkning fra alle tre der, altså.

Stort mer skjedde ikke, og nå ser vi frem mot bortekamp mot Stabæk på onsdag.

I mellomtiden kan du høre hvordan Håkon Wibe-Lund oppsummerte kveldens kamp.

Asset 1 Asset 2
1
Myhra


26
Vilsvik
2
Leifsson
Goal 61'
71
Valsvik
Goal 27'
3
Parr
Substituted out 71'


7
Stengel
6
Ipalibo
Substituted out 72'
Goal 40'

19
Stenevik
Substituted out 80'
84
Enersen
Substituted out 62'
17
Gulliksen
Substituted out 72'
Goal 45'

9
Friday
Innbyttere
40
Sætra
70
Fosnæss Hanssen
4
Grøgaard
Substituted in 71'
23
Ingimundarson
Substituted in 62'
92
Krasniqi
Substituted in 72'
11
Tokstad
Substituted in 80'
58
Hammershaug
16
Kadiri
Substituted in 72'
Goal '
51
Stenseth
Innbyttere
  • 40
    Sætra
  • 70
    Fosnæss Hanssen
  • 4
    Grøgaard
    Substituted in 71'
  • 23
    Ingimundarson
    Substituted in 62'
  • 92
    Krasniqi
    Substituted in 72'
  • 11
    Tokstad
    Substituted in 80'
  • 58
    Hammershaug
  • 16
    Kadiri
    Substituted in 72'
    Goal '
  • 51
    Stenseth

Annonse fra Eliteserien: