Sesongkortsalg foran fjoråret

Etter en optimistisk høstsesong har mange troa på Strømsgodset i 2020. Sesongkortsalget ligger foreløpig godt foran fjoråret.

Annonse:

Det er stor optimisme og fremtidstro rundt klubben etter at Eliteseriekontrakten ble sikret på tampen av sesongen i år. Både supportere, sponsorer og andre engasjerte rundt klubben har tro på Strømsgodset i 2020 og dette gjør seg også synlig i form av økt salg av sesongkort.

Foreløpig er det kun gjenkjøp av sesongkort som har vært åpent, og her ligger vi godt forran fjoråret på antall solgte kort, til tross for at vi i fjor kjørte åpent salg samtidig som gjenkjøp. Gjenkjøpsfristen går ut søndag 15. desember kl. 20:00, og fra mandag 16. desember kl. 13:00 blir det mulig for alle å gå inn å kjøpe sesongkort.

- Det er gledelig å se at publikum har tro på det vi holder på med. Vi er helt avhengige av å ha tillit fra publikum for å kunne drive toppfotball i Drammen, og det er definitivt ikke noe vi tar for gitt, sier leder for Privatmarked Signe Rismyhr Engelund. 

Hun er spent på hva klubben ender på av totalt antall solgte sesongkort når sesongen starter

- Det blir spennende å se responsen når vi åpner åpent salg på mandag. Det er først og fremst svært gledelig at våre trofaste som hadde sesongkort i 2019 ønsker å gjenkjøpe dette. Så blir det gøy å se hvor mange nye sesongkortinnehavere vi kan får for 2020 sesongen. Målet er å komme over fjoråret, både i antall kort og i omsetning. 

Til tross for nedgang i tilskuertall denne sesongen har vi opplevd veldig bra stemning på Marienlyst. Publikum som møter opp på kamp har vært fantastiske i år, og spesielt i høst. En spesiell ros må rettes til GodsetUnionen som kamp etter kamp, både hjemme og borte, har gitt av seg selv og skapte trøkk rundt kampene. 

Målet for 2020 er å få enda mer liv rundt SmåBlå-feltet, slik at vi kan få til flere sangdueller mellom SmåBlå og GodsetUnionen. Vi ønsker ikke kun å øke antallet mennesker på stadion, men også ha enda mer fokus på de som faktisk er der, og den stemningen de klarer å skape. Vi vil ha levende tilskuere som gir av seg selv og bidar til å bikke de jevne kampene i vårt favør. 

Slik kjøper du sesongkort 2020

Hadde du sesongkort i 2019, skal du ha mottatt en mail med link til gjenkjøp. Har du ikke mottatt denne linken, ta kontakt med [email protected]

Mandag 16. desember kl. 13:00 legges åpen link til salg av sesongkort ut på godset.no

Kamp er best på stadion!

 

Annonse fra Eliteserien: