Sesongkortsalg 2022

Fredag 26. november kl. 12:00 åpnes gjenkjøp og nykjøp av sesongkort 2022.

Annonse:

2021-sesongen har vært en berg-og-dalbane for alle som følger Strømsgodset. Men tre serierunder før slutt står vi igjen med sikker plass i Eliteserien, vår 16. sesong på rad på øverste nivå, noen helt magiske opplevelser, og noen opplevelser vi gjerne skulle vært foruten. Og slik er som regel fotballen. I hvert fall hvis du er glad i Strømsgodset. 

Dette har vært året vi gradvis har kunnet åpne opp for publikum igjen. Det har vært fantastisk å ha dere tilbake på tribunen og spesielt gøy har det vært å kjenne hvor elektrisk det er på Marienlyst når vi fyller opp tribunene. 

Vi gleder oss til å ønske velkommen til en ny sesong i 2022, og håper du er med oss videre. Vi kan ikke love at vi vinner alle kamper, men vi kan love spenning, engasjement, nerve, frustrasjon, samhold og kjærlighet. Og det er jo nettopp det Strømsgodset handler om.

Fredag 26. november kl. 12:00 åpner vi sesongkortsalget for 2022-sesongen. Alle som hadde sesongkort i 2021 vil motta en mail med link til gjenkjøp av sine plasser. Samtidig vil resterende plasser legges ut for salg.

Dersom du har spørsmål eller ikke har mottatt mail fredag kl. 12, ta kontakt med oss på [email protected]

Åpent hus Marienlyst

Dersom du ønsker hjelp til å fysisk fornye ditt sesongkort holder vi åpent i administrasjonens lokaler neste uke, mandag 6. desember kl. 14-17.

Du finner oss i 1. etasje på Marienlyst, mot isbanen, inngang A. 

Prisoversikt

Under følger salkart og prisoversikt over sesongkort i 2022-sesongen:

Priskart sesongkort 2022.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: