Sesongkort 2020

Her kommer alt du trenger å vite om salg av sesongkort 2020

Annonse:

Gjenkjøp

Gjenkjøp åpner mandag 2. desember kl. 13:00. Alle som hadde sesongkort i 2019 skal ha mottatt en mail med gjenkjøpsinfo. OBS: mailen sendes til den som bestilte kortet, så sjekk med vedkommende dersom noen andre har bestilt kort for deg

Dersom du av en eller annen grunn ikke har mottatt mail med gjenkjøpslink, ta kontakt med [email protected]

OBS: Du kan kun gjenjkøpe sesongkort på samme plasser som du hadde i 2019, dersom du kjøper andre plasser, vil disse ikke være gyldige. Ønsker du å bytte plasser venter du til vi åpner åpent salg mandag 16. desember. 

Gjenkjøp avsluttes søndag 15. desember kl. 20:00.

Åpent salg

Åpent salg åpner mandag 16. desember kl. 13:00. Da vil alle plasser som ikke er gjenkjøpt være tilgjengelig for alle via godset.no.

Åpent hus

Vi holder åpent hus i administrasjonens lokaler på Marienlyst 9. desember (kun for gjenkjøp) og 16. desember kl. 14-18.

Priser

Prisene er like som i 2019 sesongen (se nederst i saken). På GU-tribunen kjøres som i fjor en «early-bird» pris tom. 31.01.2020.

Fordelsprogram

Nytt av året er at du som sesongkortinnehaver for 2020 får en rekke ekstra fordeler fra våre samarbeidspartnere. Sesongkortinnehavere får faste rabatter hos mange av våre partnere, samt egne spesialtilbud gjennom året.

Se alle sesongkortfordeler HER

TRIBUNEFORKLARING

 

DNB-tribunen

DNB tribunen er en sittetribune for tilhengere av hjemmelaget. Felt A og H er unummerert, mens de resterende feltene er nummerert. Felt H på DNB tribunen er familiefelt. Her kan sesongkort til familiepris kjøpes, dette forutsetter da at man kjøper sesongkort til minimum 1 barn og 1 voksen, og maksimum to voksne til denne prisen.

Kiwi-tribunen

Felt I og J på Kiwi tribunen er forbeholdt stående og syngende supportere fra Godsetunionen. Her er det ikke sitteplasser. Felt K på Kiwi-tribunen er Ung Tribune med fokus på ungdom på kamp. Feltet er unummerert, men har sitteplasser. Her selges ikke sesongkort, kun billetter fra kamp til kamp.

Hovedtribunen

Hovedtribunen er forbeholdt klubbens samarbeidspartnere. Her selges det ikke sesongkort utover dette

 

BILLETTKATEGORIER

 

Student/honnørrabatt

På felt A-B-C-D-E-F og G gjelder student- og honnørrabatt. Ved kjøp av studentrabatt eller honnørrabatt er man pålagt å fremvise gyldig studentbevis eller honnørbevis ved inngang på stadion.

Barn

Barn regnes tom. 15 år. Fyller man 16 år i løpet av sesongen må man ha voksenbillett.  Barn under 3 år slipper å kjøpe billett så fremt de sitter på fanget

GodsetUnionen medlemsrabatt

Gjelder for felt I og J

For å kjøpe sesongkort på felt I og J må man være medlem i GU. For felt I og J gjelder kun billettkategori voksen og barn. 

For kjøp av GU-medlemskap, se HER

HC

Vi har 9 vanlige HC-sesongkort til salgs, disse fordeler seg som følger: 3 stk. på felt K, 3 stk. på felt I og 3 stk. på felt H. Disse segles til vanlig sesongkortpris og kjøpes gjennom vanlig sesongkortsalg. Fra kamp til kamp har vi gratis HC-plasser i hjørnet mellom Hovedtribunen og H-vinduet-tribunen. Disse bestilles manuelt til hver kamp på [email protected]

Ledsager

Ledsager med ledsagerbevis har gratis inngang. Dersom man som ledsager ønsker sesongkort sendes kopi eller bilde av ledsagerbevis, samt kopi av bestilt sesongkort til den det ledsages på mail til [email protected]

 

Annonse fra Eliteserien: