Se seriestart spesial her

Torsdag 11. juni inviterte vi til Seriestart Spesial - en storstilt sending med fullspekket program til glede for alle SIF-supportere. Se sendingen her.

Annonse:

For to måneder siden arrangerte vi historiens første virtuelle KICK OFF - et arrangement som hadde nær 30.000 visninger på Facebook. Nå gjentar vi suksessen i anledning den nært forestående serieåpningen i Eliteserien.

Det er bare å sette av torsdag 11. juni med en gang. Sendingen starter klokken 19.00 og vi holder det gående så lenge gjestelisten varer. Håvard Lilleheie ledet kick off til terningkast 6 og entertaineren fra Drammen får naturligvis fornyet tillit som vert.

Seriestart Spesial blir en større produksjon og vi kan by på enda flere godbiter for alle med blått hjerte. Engasjementet rundt klubben og den massive responsen på Folkeveggen varmer og det har virkelig vært et lyspunkt i Korona-krisen. Vi er svært takknemlig for støtten og vi ønsker derfor å gi fansen en blå helaften slik at alle kommer i skikkelig stemning før sesongen braker løs. Her blir det snakk om forventningene foran en ny sesong, om hvordan SIF har håndtert Korona-krisen, vi må selvsagt snakke om Folkeveggen og det blir velkjente klassikere fra C-laget. For å nevne noe.

Her er noen av gjestene som kommer:

  • SIF-trener Henrik Pedersen
  • Daglig leder Dag Lindseth Andersen
  • C-laget ved Rune Marthinsen og Arne Iversen
  • Eurosport-kommentator Kenneth Fredheim
  • Skuespiller og tidligere SIF-spiller Rune Temte
  • Tidligere SIF-keeper Glenn Arne Hansen
  • GU-lederne Thor Arne Hanssen og Truls Waaktar Schøne
  • Claus og Odd Bjørnsen - to av fem generasjoner på Folkeveggen
  • Thor Bjørnstad - Svelvik-mannen som har hatt sesongkort i 50 år.

Siden spillerne fremdeles er i karantene har vi ikke anledning til å ha med noen av de i studio. Men vi kommer til røpe hvem som blir årets kaptein og det blir naturligvis et intervju med vår nye anfører. Det blir også andre innslag med spillerne. Assistenttrener og huspoet Ronny Holmedal vil fremføre et nytt kåseri han har skrevet foran seriestart 2020.

I løpet av sendingen trekker vi også vinnerne av SIF-lotteriet som ble lansert i forbindelse med det virtuelle kick off. Her var det stor interesse og mange som kjøpte lodd.

Seriestart Spesial byr også på en spennende auksjon der overskuddet går til Strømsgodset. I potten ligger en gourmetmiddag signert Kjell Patrick Ørmen Johnsen fra Kokkelandslaget. Drammenseren er matfaglig leder på Kulinarisk Akademi i Oslo og tidligere i år ledet han landslaget til olympisk gull i kokkekunst. Han er også tidligere norgesmester.

Kjell Patrick er dessuten mangeårig SIF-supporter og han ønsker å være med og bidra for klubben i sitt hjerte i en utfordrende periode, i tillegg til steinen på Folkeveggen som han allerede har kjøpt. Høystbydende vil få Kjell Patrick hjem på døra og han vil lage en gourmetmiddag bestående av seks serveringer med innslag av noen prisvinnende retter. Våre venner hos Hansen & Andersen vil stå for råvarene. Det hele blir en kulinarisk nytelse.

I tillegg til alt dette skal vi presentere en spennende nyhet rundt vår damesatsing i Strømsgodset.

Seriestart Spesial sendes direkte på klubbens Facebook-side og godset.no og det er helt gratis å se på. Vi gleder oss til å skape et stykke blå magi på torsdag kveld!

#JegErMed 

 

Annonse fra Eliteserien: