Sarpsborg vant på Marienlyst

Årets første treningskamp på hjemmebane endte med 2-0-tap.

Annonse:

- Vi henger bra med i starten av kampen, men gjør det vanskelig for oss selv ved å la dem score det første målet såpass enkelt, og det burde vært unngått. Etter det synes jeg vi faller på det fleste områdene kampen gjennom. I dag er det altfor store avstander både offensivt og defensivt, og da blir det vanskelig, oppsummerte en klar og tydelig Jørgen Isnes etter årets første treningskamp på hjemmebane.

Allerede åtte minutter ut i kampen tok gjestene ledelsen, etter det som egentlig hadde vært en ganske positiv start på kampen for vår del. Victor Torp kom til avslutning, og satte ballen forbi Morten Sætra og ned i det nærmeste hjørnet. 

Etter det handlet det meste om Sarpsborg, og vi skapte svært få målsjanser på eget gress i kveld.

- Når vi først vinner ballen og får brukt den litt, så går det mye i støttepasninger og helt tilbake til Morten. Vi brukte vel Morten mer enn vi kom inn i mellomrom i dag. Det kan ha med at man er slitne, eller at man er for dårlig posisjonert. Vi i trenerteamet må se gjennom kampen og finne litt ut av det, fortsetter Isnes.

Fem minutter før pause doblet også Sarpsborg ledelsen til 2-0 ved Christopher Baah - og det resultatet sto seg hele kampen gjennom.

- Vi har tittet inn i treningsuka, og sett at vi har trent ganske tøft - og dette skulle være en tøff uke, før det blir en litt lettere uke inn mot Vålerenga-kampen på fredag. Men sånn er det i en oppkjøring, så det vil nok svinge litt hvordan det ser ut både energimessig og forflytningsmessig. 

- Sånne type kamper har jeg vært borte i før. Det er fort gjort å isolere én treningskamp og tenke at «fy fader, nå er det mye å jobbe med», men dette er en prosess vi er i inn mot seriestart. Det er 10. april vi skal være klare, avslutter Isnes.

Kampfakta
Strømsgodset - Sarpsborg 08 0-2 (0-2)

Marienlyst stadion
Mål: 0-1 Victor Torp (8), 0-2 Christopher Baah (40)
Vårt lag: Morten Sætra - Lars Vilsvik, Ari Leifsson, Fredrik Kristensen Dahl - Halldor Stenevik, Herman Stengel, Jostein Ekeland, Thomas Grøgaard (Ernest Boahene fra 63) - Marcus Mehnert (Andreas Skjold fra 74), Jonatan Braut Brunes, Tobias Gulliksen (Jonas Therkelsen fra 45). 

Annonse fra Eliteserien: