Salvesen ute for sesongen

Lars-Jørgen Salvesen mister dessverre hele 2021-sesongen etter en avrivning i fremre korsbånd. Vi ønsker Salve god bedring og lykke til med rehabiliteringen.

Annonse:

Det var i fredagens internkamp på Gulskogen at 25-åringen gikk ned for telling med store smerter i venstre kne. Lørdag var Salvesen gjennom en MR-undersøkelse og mandag ettermiddag kom konklusjonen.

- Han har fått en ruptur i fremre korsbånd. 9-12 måneder er standard opptreningsperiode på denne type skade. Nå må vi få ned hevelsen i kneet før det blir operasjon, sier klubblege Erik Dag Knudsen.

Salvesen vil starte rehabilitering og opptrening sammen med Strømsgodsets medisinske apparat og ortopedene som er tilknyttet klubben.

Lars-Jørgen Salvesen var Strømsgodsets toppscorer forrige sesong med 10 fulltreffere. Sørlendingen har scoret 17 mål på 43 kamper siden overgangen fra Sarpsborg 08 og utviklet seg til å bli en svært viktig og populær spiller for klubben.

Denne korsbåndskaden er naturligvis et stort slag for Lars-Jørgen, som hadde store ambisjoner for 2021-sesongen.

- Akkurat nå er jeg ekstremt skuffet. Det er så utrolig surt å miste hele kommende sesong. Men jeg får ikke gjort noe med det som har skjedd og må bare se fremover. Etter operasjonen blir det fokus på å få best mulig rehabilitering og opptreningsperiode slik at jeg kan komme sterkere tilbake, sier Salvesen.

Strømsgodset føler med Lars-Jørgen og ønsker ham riktig god bedring. Nå skal vi bidra med det vi kan for å få gutten tilbake på banen så raskt som mulig.

På nåværende tidspunkt ønsker ikke Lars-Jørgen Salvesen å gi ytterligere kommentarer til media. Henvendelsen i denne saken kan rettes til medie- og kommunikasjonssjef Magne Jordan Nilsen på 90540475.

Annonse fra Eliteserien: