Salvesen til Bodø/Glimt

Lars-Jørgen Salvesen (26) er solgt til Bodø/Glimt.

Annonse:

Spissen signerte kontrakten med Bodø-klubben i dag, og blir Glimt-spiller når overgangsvinduet åpner 1. august. Han forlater dermed Strømsgodset etter snaue tre år i klubben.

Gjennom disse tre årene har Lars-Jørgen vært en av klubbens største profiler. Selv i 2021-sesongen, en sesong han mistet etter å ha røket korsbåndet, var han en svært aktiv ambassadør for Strømsgodset. Først og fremst i forbindelse gjennom programmet «Studio Salve», men også gjennom Blåtimer, ved å stå sammen med GodsetUnionen, og å være med å henge opp flagg på bybrua på kampdag.

- Vi ønsker å takke Lars-Jørgen for en fin tid. Han har en spesiell historie, og har vært en fantastisk ambassadør for Strømsgodset, både på og utenfor banen. Samtidig har han gjennom gode prestasjoner gjort seg veldig attraktiv for andre klubber, sier leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo.

Se alle Lars-Jørgen Salvesens scoringer for Strømsgodset her.

Lars-Jørgen kom til oss fra Sarpsborg 08 i en byttehandel med Mos Abdellaoue sommeren 2019, og ble raskt en publikumsyndling i Drammen. Allerede i sin første hjemmekamp, mot gamleklubben, banket han inn sin første scoring i blått - en scoring som senere ble nominert til årets mål.

Den høsten, der vi etter en enorm opphenting i andre halvdel av sesongen sikret fornyet kontrakt i Eliteserien, scoret Salvesen sju mål på 13 kamper. I 2020 ble det 10 mål og 7 målgivende på 30 kamper. Aller best huskes selvfølgelig hat-tricket i skjebnekampen borte mot Odd, der vi sikret plassen tre dager før siste serierunde.

I mars i år gjorde han comeback etter korsbåndsskaden som holdt ham ute forrige sesong, og allerede i første innhopp borte mot Raufoss i cupen ble det nettkjenning. Denne sesongen står Salvesen med sju mål på 19 kamper, og han har på kort tid blitt den nøkkelspilleren han var også før skaden.

Totalt har det blitt 62 kamper og 24 mål for Lars-Jørgen Salvesen i Strømsgodset.

Hele Strømsgodset ønsker å takke Lars-Jørgen Salvesen for innsatsen gjennom årene i klubben, både på og utenfor banen, og ønsker masse lykke til med hans videre karriere.

Annonse fra Eliteserien: