Salvesen matchvinner med kunstmål

Nykommerne Mikkel Maigaard og Lars-Jørgen Salvesen sørget for en særdeles viktig trepoenger mot Sarpsborg 08. Se intervjuer med matchvinneren og vår livesending etter kampen.

Annonse:

Med det som står på spill var det naturlig nok knyttet stor spenning til kveldens kamp mellom Strømsgodset og Sarpsborg 08. Det er fortsatt mange poeng å spille om, men det er ikke til å unngå at mange så på denne kampen som et være eller ikke være i kampen om fornyet Eliteserie-kontrakt.

Før kampen fikk klubblegenden Lars Vilsvik velfortjent hyllest som i kveld noterte seg for sin kamp nummer 300 i Godset-drakta. Nå nærmer han seg Tor Alsaker-Nøstdal og Inge Thun fra det legendariske 1970-laget som troner på topp med sine 329 kamper i marineblått.

Presset første 30

Det var Godset som tok initiativet fra start og allerede etter minuttet kunne Mikkel Maigaard sendt Marienlyst til himmels, men frisparket fra 20 meter gikk til side for mål.

På topp hadde nyervervelsen Lars-Jørgen Salvesen hadde fått tillitt fra start mot sine gamle lagkamerater. Det samme hadde Mos på motsatt side.

Godset presset gjestene lave den første halvtimen og det lå en scoring i luften, selv om ikke Sarpsborgs franske målvakt Alexandre Letellier ble satt på de aller største prøvelsene.

Inn mot pause kom gjestene fra Sarpsborg noe mer med i kampen, men det var ingen av lagene som klarte å sette ballen i nettet og det var dermed målløst når lagene gikk til pause.  

Sjokkåpning av Sarpsborg 08

Publikum hadde knapt rukket å sette seg etter hvilen når Kristoffer Zachariassen sørget for å sende gjestene i ledelsen med et drømmetreff utenfor 16-meteren. Hvis ikke nervene var til å ta å føle på før scoringen, ble de i hvert fall det nå.

Godt hjulpet frem av GodsetUnionen fortsatte Henrik Pedersens menn å trykke knallhardt på etter kalddusjen fra Zachariassen.  I det 60. minutt kom endelig den forløsende scoringen som sørget for balanse i regnskapet i det Lars Vilsvik serverte Mikkel Maigaard som satte inn sin første scoring for Strømsgodset.

Åtte minutter senere sørget Lars-Jørgen Salvesen på reneste Marco Van Basten-vis å sende hjemmepublikummet til himmels med en aldeles nydelig scoring mot sine gamle lagkamerater.

Se drømmetreffet her.


Godset fortsatte å jage scoringen som for alvor kunne punktert kampen, men det ble med forsøkene. Dermed ble det noen spennende sluttminutter inntil dommer Dag Vidar Hafsås tok fløyta i munnen og blåste av fire minutter på overtid.

Strømsgodset kunne dermed slippe jubelen løs for en særdeles viktig trepoenger.

Hør hva matchvinneren sa rett etter kampen

Annonse fra Eliteserien: