Salve sprudlet på feltet

Lars-Jørgen Salvesen har ladet batteriene på road trip til Lofoten og formelig sprudlet da Godset-gutta kunne trene for fullt igjen på Marienlyst. Se intervju med spissen her.

Annonse:


- Det var veldig deilig, men litt rart også. Det føles nesten som vi gjør noe ulovlig, men det var gøy å endelig kunne dunke til og takle litt, sier Salvesen etter den første fullkontaktøkten på to måneder.

Spillerne boblet nærmest over av spilleglede og det var lett å se at de er fornøyd med å trene som normalt igjen etter Korona-oppholdet.

- Det er den lengste ferien vi noen gang har hatt, tror jeg – uten kroppskontakt og dueller og alt det der. Det var litt uvant, så jeg er glad det gikk fint og ingen fikk noen smeller, sier mannen som scoret 7 mål på 13 kamper i fjor høst.

SIFs sportslige apparat tok ut 14 dager ferie før det ble klart at Eliteserien får lov til å trene fullkontakt igjen. Salvesen tilbrakte noen av de dagene i vakre Lofoten.

- Jeg har kost meg. En kompis og jeg tok en roadtrip til Lofoten, der vi fisket og gikk i fjellene. Jeg føler jeg har fått utnyttet ferien litt og nå er jeg klar for å bare gyve på fremover, sier Lars-Jørgen Salvesen.

16. juni blir det seriestart i Eliteserien, under forutsetning at pilot-prosjektet med fulle treninger fungerer.

- Det er viktig å ha noe konkret å se frem mot og jobbe mot. Det har vært litt vanskelig den siste tiden. Det blir som å si at du skal gå ut og løpe, men du vet ikke hvor lenge du skal holde på. Det blir fort litt demotiverende. Men nå er vi mer motivert enn noen gang og vi ser en ende på dette, sier Salve.

- At vi nå må gjøre litt strengere tiltak og være litt mer isolert, så tror jeg alle er forberedt på å gjøre det for å kunne spille.

Nå blir det en ny oppkjøringsperiode for gutta med tøffe økter. Salve er trygg på at Godset skal være klare når seriestarten kommer.

- Jeg føler vi var så god form før alt det her at jeg tror vi er et steg foran mange andre. Jo raskere seriestarten kommer, jo bedre er det for oss.

Annonse fra Eliteserien: