Morten Sætra

Sætra tilbake fra utlån

Morten Sætra (21) er tilbake i Strømsgodset etter endt utlån i Elverum.

Annonse:

Den 21 år gamle målvakten har tilbrakt vårsesongen i Elverum, men er nå tilbake i Strømsgodset, og skal i utgangspunktet tilbringe høstsesongen hos oss.

I Elverum har Morten fått akkurat det utbyttet vi håper på når unge spillere blir sendt på utlån. I vårsesongen har han spilt samtlige 16 kamper for 2. divisjonsklubben, og fått matching på et godt nivå. 

Med låneoppholdet i Nybergsund Trysil forrige sesong har han dermed fått med seg nærmere 40 kamper i 2. divisjon de siste 18 månedene.

– Begge disse låneoppholdene har vært bra for meg, og utviklingen min. Det har hjulpet meg å spille fast i 2. divisjon over en lengre periode, sier keepertalentet.

I dag var han altså igjen på plass på Godset-trening, som en av to keepere. Espen Bugge Pettersen er som kjent hjemme med hjernerystelse, så det er med andre ord slett ikke utenkelig at Morten er i troppen allerede mot Bodø/Glimt på søndag, uten at man kan slå fast omfanget av Espens hjernerystelse riktig ennå.

- Morten har utviklet seg og kommer tilbake som en bedre keeper etter disse to utlånsperiodene. Et godt eksempel på hvor bra det kan være for unge spillere å få matching og førstelagsfotball andre steder, for så å returnere hit igjen, sier trener Bjørn Petter Ingebretsen

Annonse fra Eliteserien: