Sætra forlenger avtalen

Morten Sætra (23) har signert en ny ettårskontrakt med Strømsgodset.

Annonse:

Strømsgodset-keeperen er fornøyd med tilværelsen på Marienlyst. Han skulle gjerne spilt flere tellende kamper, men med Viljar Myhras fremganger har Sætra stor forståelse for at han må være tålmodig slik situasjonen er nå.

- Jeg trives veldig godt i Godset og har kommet frem til at det er den beste løsningen for meg å for å forlenge kontrakten, sier Gulskogen-gutten.

2020 ble annerledes på mange måter og ekstra utfordrende for de som ikke fikk spille offisielle kamper. Morten var en av de som måtte nøye seg med treninger, all den tid Team SIF ikke var involvert i kamper på grunn av Korona-pandemien.

- 2020 ble spesielt og litt tøft siden jeg ikke spilte kamper i det hele tatt, sier 23-åringen.

Morten Sætra fikk sin debut for Strømsgodset i 2018 og spilte seg til fast plass på laget den høsten og bidro til at laget kom til cupfinalen.

De siste to sesongene har det blitt mindre spilletid. I 2019 var Sætra blant annet utleid til Strømmen.

- Jeg føler jeg er en bedre keeper nå enn i 2018, sier Morten.

- Det gjelder å være tålmodig og ta vare på sjansen når den kommer. Og hele tiden sette seg nye mål i treningsarbeidet, fortsetter han.

Selv om det kan være frustrerende å sitte på benken, så finner han stor inspirasjon i det Viljar Myhra leverte forrige sesong.

- Det er bedre å være andrekeeper bak en som spiller så godt som Viljar har gjort. Det er utrolig inspirerende å se hvordan han jobber i trening og utvikler seg. Han er blitt en av Eliteseriens beste keepere, sier Morten Sætra.

Annonse fra Eliteserien: