Rune og Jostein gjester Godset-podden

Sportssjefen og markedssjefen er gjester i sesongens fjerde podkast.

Annonse:

Jostein Flo og Rune Marthinsen har opplevd oppturer og nedturer med sitt kjære Strømsgodset, og det manglet ikke på temaer da vi samlet karene til en times engasjert prat om fotball.

Duoen tar oss gjennom reisen fra overtakelsen i 2005, og den eventyrlige utviklingen klubben har hatt siden den gang. Det er en skapt en sterk kultur i Strømsgodset, der både sport og marked har opplevd enorm vekst. Rune Marthinsen har alltid hatt en drøm om at Strømsgodset skal bli Norges svar på Newcastle og i sendingen forteller han hvorfor.

Lojalitet er også et stikkord når det gjelder Marthinsen og Flo, en egenskap som blir stadig mer sjelden i dagens moderne fotball. Sistnevnte røper hvorfor det er helt umulig for han å jobbe i en annen fotballklubb enn Godset.

Det blir rikelig med tid til mimring i ukens podkast, og det serveres en del herlige historier. Det er verdt å finne ut hva som skjedde bak kulissene da Jostein Flo hadde fått dekning på kortet og forhandlet frem avtalen med Real Madrid på et snobbete hotell i København. Likeledes kan det anbefales å få med seg historien om Rune Hagens meget korte prøvespill for Kevin Keegan og Fulham.

Vi setter også av litt tid til Ivar Hoff som tidligere i år så inn i sin egen variant av en krystallkule og spådde Strømsgodset ned en divisjon.

Engelsk fotball kommer vi naturligvis innom i løpet av denne timen. Jostein Flo forteller om hva som skjedde da han scoret for Sheffield United mot favorittklubben Leeds på Elland Road, og ikke minst hva manager Dave Bassett gjorde da Sheffield United tapte stort mot Rune Marthinsens Newcastle på St. James Park.

Vertskapet Magne Jordan Nilsen og Geir Amundsen sørger for at vi også denne gangen gyver verbalt løs på julen og alt som hører med av julemusikk og festligheter.

Det er i det hele tatt en variert meny og rikelig med sidespor i ukens podkast. God fornøyelse!

PS. Vi både anmoder og anbefaler å abonnere på podden i Itunes. Det gjøres ganske enkelt her.

Annonse fra Eliteserien: