Ringte inn 290.000 kroner

Spillere, trenere, ansatte og styremedlemmer i Strømsgodset ringte inn over 290.000 kroner til TV-aksjonen og Kirkens Bymisjon.

Onsdag ble det arrangert duell mellom Strømsgodset og Mjøndalen i forbindelse med årets TV-aksjon som går til Kirkens Bymisjon og deres arbeid for et varmere og mer inkluderende samfunn.

I Strømsgodset stilte vi toppet lag med spillere, trenere, ledere, ansatte og representanter for styret. Alle var samlet på Marienlyst for å gi sitt bidrag til Kirkens Bymisjon.

Telefonen gikk varm i hjørnet til BP, Herman og Jakob.
Telefonen gikk varm i hjørnet til BP, Herman og Jakob.

I løpet av en liten time ble det ringt inn over 290.000 kroner. Rett og slett imponerende jobbet av alle involverte.

- Vi ønsker å være en raus klubb og derfor er det så flott å se at det er så mye raushet blant våre lojale samarbeidspartnere og SIF-venner. Veldig flott å se at spillere, trenere, ansatte og styremedlemmer i felleskap kan gjøre en innsats for en så god sak som årets TV-aksjon, sier leder for utvikling og samfunn i Strømsgodset, Lage Sofienlund.

Han synes det er fantastisk at styret i Strømsgodset Fotball AS selv tok initiativ til å være med på ringedugnaden. Lage roser også spillergruppa som selv bidro med 10.000 kroner til TV-aksjonen fra botkassen.

Les mer om TV-aksjonen på blimed.no og meld deg gjerne som bøssebærer.

Annonse fra Eliteserien: