Ringstad til FK Haugesund

Stian Ringstad har signert en avtale med FK Haugesund ut sesongen. Vi takker Stian for innsatsen i Godset og ønsker lykke til videre.

Annonse:

Venstrebacken kom til oss fra portugisiske Braga foran 2017-sesongen, men han har ikke spilt like mye som ønskelig. I fjor var han blant annet leid ut til Sandefjord.

Denne sesongen har Stian vært på banen i 15 kamper, hvorav 13 fra start, men han føler likevel det er riktig å gripe muligheten da FK Haugesund kom på banen tidligere i uka. Klubbene er enige om en overgang og Stian signerte fredag en kontrakt ut sesongenn.

- Dette var en god løsning for meg slik situasjonen er blitt i Godset, både med tanke på spilletid og at kontrakten gikk ut, sier 27-åringen.

Han oppsummerer tiden i Strømsgodset på denne måten:

- Sportslig har det ikke blitt som jeg eller klubben forventet. På den annen side har jeg blitt kjent med masse fine mennesker og en flott klubb. Jeg ønsker alle masse lykke til videre.

Sportssjef Jostein Flo har vært i tett dialog med Stian Ringstad etter at FKH kom med sin henvendelse. Han har forståelse for at venstrebacken nå ønsker å forlate klubben. Etter at Prosper Mendy ble signert for en uke siden er også Godset godt forspent med venstrebacker.

- Stian har ikke spilt like mye som ønskelig og det har periodevis vært utfordrende tid for han i Godset. Likevel har han stått på og gjort sitt beste uten å klage. Stian er en flott gutt som vi ønsker alt godt videre. På vegne av klubben vil jeg takke han for innsatsen i Godset, sier Flo.

Annonse fra Eliteserien: