Rekruttene tapte borte mot Stord

Det ble et 0-1 tap for Strømsgodset 2 på vestlandet.

88 mil i buss blir ekstra tungt når man reiser hjem uten poeng. Vi mønstrer denne gangen et reint juniorlag og spiller totalt sett en jevn kamp mot vestlendingene, men det er de som tar alle poengene etter en scoring seint i kampen.

Mange sjanser i første omgang

Kampen åpner i høyt tempo med et hjemmelag som presser høyt og er direkte i kontringsspillet. Det gir et kampbilde med store sjanser til begge lag og det er smått utrolig at vi går til pause på 0-0 etter en omgang hvor vi har de største sjansene.

Poenget glapp

I andre omgang får vi et overtak i banespillet, men vi sliter med å bryte gjennom på siste tredjedel og Stord ser vel så farlige ut når de er i angrep. Kampen avgjøres når de utnytter en pasningsfeil i våre bakre rekker og vi makter ikke å utligne i sluttminuttene.