Rekrutt slo Lørenskog

Rekruttlaget slo i kveld Lørenskog 3-2 på Marienlyst. Simen Hammershaug, Hasan Hüseyin Duman og Benjamin Reagan scoret målene.

Rekruttlaget spilte i kveld treningskamp mot Lørenskog på Marienlyst. Etter en tett og jevn kamp var det til slutt våre unggutter som vippet kampen i sitt favør da Benjamin Reagan ble matchvinner ni minutter før slutt.

Dagens motstander er forøvrig i samme 3. divisjonsavdeling som oss i år, og vi møtes igjen allerede 23. april når de gjester Marienlyst i andre serierunde.

Fire kjappe mål i 1. omgang

Men det var gjestene som scoret kampens første mål og tok ledelsen. Målet kom etter et hjørnespark i det 14. minutt.

Det tok imidlertid ikke mer enn to minutter før vi utlignet. Etter innlegg fra Mathias Gulliksen ble stupheadet i mål av fjorårets storscorer for tredjelaget i 4. divisjon, Simen Hammershaug.

Etter en snau halvtime ble så Hasan Hüseyin Duman felt innenfor 16-meteren, og fikk et helt korrekt straffespark. Hans første forsøk ble reddet, men da keeperen var for tidlig ute fra streken fikk Hasan et nytt forsøk.

Og på forsøk nummer to ble det scoring – kontant i hjørnet denne gangen og til 2-1.

Sju minutter senere utlignet så Lørenskog, nok en gang etter et hjørnespark.

Avgjorde like før slutt

Deretter fikk målscorer Hasan rødt kort, og måtte forlate banen. Vi fikk imidlertid lov til å sette innpå en ny spiller for å fullføre kampen med 11 mann, og inn kom Adrian Rogulj.

Etter noen sjanser begge veier i 2. omgang kom så vinnermålet etter 81 minutter. Et godt hjørnespark fra Mathias Gulliksen, som dermed noterte seg for sin andre målgivende, fant altså Benjamin Reagan i feltet, og midtbanespilleren satte inn vårt tredje og avgjorde kampen.

Strømsgodset G19 - Lørenskog 3-2 (2-2)
Treningskamp, Marienlyst stadion
Mål: 0-1 Lørenskog (14.), 1-1 Simen Hammershaug (16.), 2-1 Hasan Hüseyin Duman (25., str.), 2-2 Lørenskog (32.), 3-2 Benjamin Reagan (81.)
Gult kort: Et gult til Lørenskog
Rødt kort: Hasan Hüseyin Duman (SIF)
Vårt lag (4-2-3-1): Jørgen Johnsen (Matias Finnestrand fra 45.) - Loti Celina, Kasper Flo, Arnar Guðjónsson, Andreas Nyhagen - Mathias Gulliksen, Hasan Hüseyin Duman (Adrian Rogulj fra 38.) - Emad Nayab (Aleksander Stenseth fra 61.), Åsmund Bergum Edvardsen (Ilmi Sulimani fra 75.), Benjamin Reagan - Simen Hammershaug (Magnus Lankhof Dahlby fra 61.)
Ubenyttede reserver: Sondre Fosnæss Hanssen, Jørgen Sjøl og Adis Mujkić.