Reaksjoner etter Vålerenga-kampen

Godset tok en særdeles viktig trepoenger i kveldens kamp mot Vålerenga. Se sendingen for reaksjoner og intervjuer.

Sjelden har en seier vært så viktig og smakt så godt som kveldens 2-0 seier hjemme mot Vålerenga. Det var målløst når lagene gikk i garderoben, men det skulle ikke gå mer enn drøye ti minutter ut i andre før Tokmac fikk hull på byllen.

Med 20 minutter igjen å spille sørget Eirik Ulland Andersen for at vi doblet ledelsen med en nydelig frisparkscoring på beste Ulland-vis.

Vi oppsummerte kampen direkte i vårt livestudio med BP og Herman Stengel som gjest. Vi får også se intervjuer med målscorer Ulland , Amahl Pellegrino og Truls Waaktaar Schøne fra Godsetunionen.

Se sendingen her. På grunn av et teknisk problem, ble sendingen delt opp i to.

Dagens seier var en skikkelig vitamininnsprøytning foran onsdagens semifinale mot Lillestrøm. Kjøp billetter til kampen her: