Reaksjoner etter Lillestrøm-kampen

Hør hva BP har å si til Magne Jordan Nilsen og Geir Amundsen etter 2-2 mot Lillestrøm.

Mos Abdellaoue fortsatte der han slapp mot Lillestrøm i semifinalen og sendte oss i ledelsen etter 20. minutter, men gjestene utlignet ti minutter senere ved Thomas Lehne Olsen.

Når Mos igjen satte ballen i mål bak Lillestrøms keeeper så det lenge ut til at vi kunne slippe jubelen løs for fornyet kontrakt i Eliteserien, men med et minutt igjen av ordinær tid dukket veteranen Frode Kippe opp og utlignet på ny for Lillestrøm.

Det ble også stillingen og vi må dermed kjempe hele veien inn. Blytungt at seieren glipper i sluttminuttene, men nå gjelder det å mobilisere inn mot siste kamp borte mot Stabæk!

- Vi kan deppe i kveld, men vi kan ikke grave oss ned i søla. Vi skal gå i krigen mot Stabæk!, sa Bjørn Petter Ingebrigtsen til Magne Jordan Nilsen og Geir Amundsen i studio etter kampen.