Lars Sætra sikret poengdeling på overtid i et fyrverkeri av en fotballkamp.

Det var nesten så du kjente at det lå noe i luften når du gikk inn på stadion i kveld. En intens spenning og en nervøsitet man bare må oppleve for å kunne beskrive.

Dette er sånne kvelder hvor alt står på spill. Sånne kvelder hvor du føler at du svetter selv om novemberkulda egentlig er bitene kald.

Rosenborg kjemper for å bli topp tre. Det betyr mulighet for Europa og nye millioner i klubbkassa på Lerkendal. Vi kjemper om vår eksistens i det gode selskap.

Allerede etter 16 minutter tok gjestene ledelsen, men det tok ikke lang tid før Mikkel Maigaard sørget for balanse i regnskapet med en iskald straffescoring.

Godset fortsatte å jage og skapte flere farlige situasjoner foran André Hansen i Rosenborgs mål. Gjestene var også frempå ved flere anledninger, men det ble med de to scoringene til pause.

Vi gir oss aldri!

I pausen var det flere som snakket om at Rosenborgs keeper hadde vært omgangens beste og det at det lå en Godset-scoring i luften.

Og det tok ikke mange minuttene før våre gutter leverte varene. Lars Vilsvik slo et innlegg fra høyre som gikk over alt og alle før det landet i beina på Muhamed Keita som på nydelig vis curlet ballen i lengste hjørne bak André Hansen.

Hør hva Keita sa etter kampen:

Etter en periode hvor spillet bølget frem og tilbake pekte dommer Svein Oddvar Moen nok en gang på straffemerket, men denne gangen i feil ende. Det ble ekspedert i mål av Mike Jensen og dermed var det igjen status quo med drøye kvarteret igjen å spille

Med to minutter å spille så det ut til at Rosenborg skulle ta med seg alle tre poengene hjem til Trondheim i det Pål Andre Helland dro seg fri i feltet og sendte ballen i mål via Jakob Glesnes.

Men det nok en gang viser Godset en voldsom fighterevne. Når klokka viste 90 spilleminutter kastet Henrik innpå Lars Sætra slik han har gjort ved flere anledninger i sluttminuttene denne sesongen.

Og det skulle vise seg å være et meget smart trekk, for den høyreiste midtstopperen fra Gulskogen brukte ikke mer enn et drøyt minutt før han satte inn utligningen.

Kort tid etter blåser dommer Svein Ivar Moen og det ender 3-3 i et fyrverkeri av en fotballkamp.

Vi skulle selvsagt vunnet, men det at vi kommer tilbake etter en slik kalddusj viser hva som bor i dette Godset-laget. Nå er det tre kamper igjen. Vi har muligheten i våre egne hender. Den skal vi gripe!