Reaksjoner etter KBK-kampen

To raske scoringer skapte optimisme, men Kristiansund avgjorde. Se oppsummeringen av kampen fra vårt studio.

Målscorer Amahl Pellegrino gjester studio. Vi får også et intervju med Jonathan Parr som til tross for to assists ikke fikk den kvelden han hadde håpet i sin kamp nummer 100 for Strømsgodset.

Se hele sendingen her:

Bjørn Petter Ingebrigtsen hadde på forhånd annonsert at Strømsgodset skulle presse høyt fra start, men det var gjestene fra Kristiansund som tok ledelsen allerede etter seks minutter ved tidligere Godset-spiller Flamur Kastrati.

Etter 20 minutter kunne Godset satt inn reduseringen, men Mos ble avblåst for offside i det han satte ballen i nettet bak Sean McDermott i Kristiansunds-mål.

Det ble i stedet gjestene som doblet ledelsen etter at Kastrati ble felt inne i 16-meteren før han selv ekspederte straffen sikkert i mål.

Flere mål ble det ikke i første omgang og Kristiansund gikk dermed i garderoben med en 2-0 ledelse.

Godset utlignet, men gjestene slo tilbake.

Strømsgodset viste seg fra en helt annen side etter hvilen. Den første store sjansen kom etter 53 minutter hvor Kristoffer Tokstad fikk servert ballen rett foran mål, men skled og fikk ikke skikkelig treff.

Snaue ti minutter etter kom derimot scoringen i det ballen traff Mos og gikk via Kristiansunds kaptein Anders Hopmark i mål.

Under to minutter senere utlignet Amahl Pellegrino med et nydelig hodestøt etter et velplassert innlegg fra Jonathan Parr.

Nå var plutselig nedtrykthet snudd til optimisme. Godset fortsatte å presse med tre poeng i sikte, men det var gjestene som på ny tok ledelsen etter at Liridon Kalludra skrudde ballen i krysset bak Viljar Myhra med 20 minutter igjen å spille.

Flere mål ble det ikke og gjestene kunne dermed slippe jubelen løs for 3-2 seier og tre poeng. Dermed ble det en ny tung kveld på jobb for Strømsgodset.