Reaksjoner etter kampen mot Sandefjord

Med mål av Marcus Pedersen og Amahl Pellegrino tar vi en viktig trepoenger hjemme mot Sandefjord. Vi oppsummerte kampen direkte i vårt livestudio.

Etter en periode preget av motgang og usikkerhet var det et revansjesugent Godset-lag som entret matta i sommersola på Marienlyst.

Det så lenge ut til at det skulle bli målløst til pause, men rett før halvspilt dundret Marcus Pedersen inn sin 9ende for året.

I det 83. minutt kom den forløsende 2-0 scoringen ved Amahl Pellegrino som scoret sin første i Godset-trøya på hjemmebane.

Det ble også stillingen til slutt og vi tar dermed en deilig og særdeles viktig trepoenger.

Etter kampen oppsummerte vi som vanlig kampen direkte fra vårt studio. En som alltid fremoverlent Håvard Lilleheie var gjest i studio hos Magne Jordan Nilsen og Geir Amundsen.

Du kan også se intervjuer Herman Stengel og Amahl Pellegrino foran GodsetUnionen.

Og apropos det - GodsetUnionen leverte virkelig varene i dag. For en klassegjeng!