Reaksjoner etter lokaloppgjøret

Salvesen sørget for poengdeling i krigerkamp på Consto Arena. Se intervju med Henrik Pedersen og Mikkel Maigaard.

Annonse:

Et lokaloppgjør mot de brune er alltid intenst, men det er lenge siden det har vært en slik nerve som i kveld med et poeng i favør Strømsgodset før denne runden.

Med så mye på spill var det lett å se på folk på begge sider at dette var en kamp mange hadde grugledet seg til. Tidligere Godset-keeper og klubblegende Thomas André Ødegaard som nå er ekspert for Drammens Tidende uttalte til Godset Media at han egentlig var for nervøs til å være på jobb denne kvelden.

At det var en ekstra nerve i kampen viste seg også i banespillet de første minuttene. Tempoet var høyt og duellene mange, men finspillet uteble fra begge lag.

Etter 23. minutter kunne Godset tatt ledelsen dersom Lars-Jørgen Salvesen hadde nådd ballen han lekkert fikk servert av Johan Hove som hadde fått tillit fra start i Kristoffer Tokstads fravær.

Inn mot pause falt tempoet noe og ingen av lagene klarte å skape målsjanser av nevneverdig art. Dermed var det fortsatt målløst når lagene gikk i garderoben til pause.

Hodestøt fra Salvesen sikret poengdeling

Etter pause skjer det som ikke skulle skje, men som ofte blir utfallet når MIF får en dødball i det hjemmelaget fikk et hjørnespark snaue ti minutter ut i omgangen.

Corneren slåes inn og havnet etter og etter flere dueller inne i feltet hos Fredrik Brustad som snudde seg fra feilvendt og satte ballen i mål bak Martin Hansen i Godsets mål.

Det tok derimot ikke lang tid før det igjen var balanse i regnskapet. Et godt innlegg fra Prosper Mendy på bakerste havnet på hodet til Lars-Jørgen Salvesen som headet inn utligningen på lekkert vis.

Flere mål ble det ikke og det ender dermed med poengdeling i kveldens lokaloppgjør.

Dette var ikke kampen for finspill og de store sjansene, men en kamp ingen ville tape. Godset hadde ballen mest og jobbet godt defensivt. Selv om vi selvsagt skulle hatt med oss tre poeng hjem blir det ene vi tar med oss viktig i sluttspurten.

Nå venter det en liten pause før vi møter Lillestrøm hjemme 20. oktober.

Hør hva Mikkel Maigaard sa rett etter kampen.

Annonse fra Eliteserien: