Reaksjoner etter Haugesund-kampen

Godset tok en deilig trepoenger i serieåpningen mot FK Haugesund. Se livesendingen med intervjuer og reaksjoner etter kampen

Se høydepunktene fra kampen her:

Det var ikke spilt mer enn halvannet minutt når Jonathan Parr ble felt inne i 16-meteren og dommer Ola Hobber Nilsen pekte på straffemerket. Straffen ble sikkert ekspedert av Marcus Pedersen som dermed åpnet scoringskontoen i årets Eliteserie.

Gjestene fra Haugesund lå lavt og skapte lite, men de fikk likevel utligningen etter en nydelig frisparkscoring signert Alexander Stølås.

Det skulle derimot ikke gå mer enn åtte minutter før Godset igjen var i ledelsen etter at Johan Hove dundret til fra 20 meters hold. Unggutten kunne med det notere seg for sin første Godset-scoring foran hjemmefansen som i år har tilhold på Kiwi-tribunen.

Men selv om det var Godset som hadde spillet kom Haugesund tilbake enda en gang og utlignet på ny til 2-2. Det var også resultatet til pause.

Suser fra Glesnes avgjorde

Godset styrte mye av spillet, men Haugesund var farlig frempå ved et par anledninger også etter pause.

Den forløsende scoringen kom med drøye kvarteret igjen å spille hvor kaptein Jakob Glesnes fyrte avgårde en real suser av et frispark fra omlag 30 meter. Haugesunds keeper Helge Sandvik måtte gi retur som ble fanget opp av Mos Abdellaoue.

Mos satte ballen i mål og sørget for å sette fyr på Marienlyst. Flere mål ble det ikke og Godset tar dermed en meget deilig trepoenger i årets første Eliteserie-match.

Målscorer Johan Hove var gjest i vårt livestudio etter kampen. Vi får også intervjuer med Mos, Glesnes, Viljar Myhra og Thor Arne Hanssen fra Godsetunionen.