Reaksjoner etter 6-0 seieren mot Brann

Hør hva Henrik, Stengel og Salvesen har å si etter kveldens fyrverkeri.

Vi har kjent på spenningen og nervøsiteten gjennom hele høsten, men i forkant av årets årets siste hjemmekamp var det mange som kunne melde at de virkelig slet med nattesøvnen.

Med hele seks lag som potensielt kunne rykke ned to runder før slutt, sier det seg selv at denne kampen var ekstremt viktig. Henrik har hele tiden vært tydelig på at han har stor tro på troppen og den jobben de legger ned. Det skulle vi virkelig få se på Marienlyst i kveld.

I starten av 1. omgang var Brann farlig frempå ved et par anledninger spesielt ved Daouda Bamba, men tok ikke lang tid før Strømsgodset tok fullstendig over.

Etter 21. minutter sendte Moses Mawa oss i ledelsen etter å fintet vekk Bismar Acosta i Brann-forsvaret. Fra kloss hold klinket han ballen i nettet bak Håkon Opdal.

Etter det så ikke Strømsgodset seg tilbake. Det var ingen tvil om at denne kampen skulle de finne.

Den neste nettkjenningen kom etter 37. minutter etter et nydelig samspill mellom Mawa og Lars-Jørgen Salvesen hvor sistnevnte lurte offsidefella og satte Opdal sjakk matt med en herlig chip.

Publikum hadde knapt rukket å få igjen pusten Duplexe Tchamba la på til 3-0.

Og som ikke det var nok sørget Lars-Jørgen Salvesen enda en gang for å sette ballen i nettet etter glimrende forarbeid av Kristoffer Tokstad.

Før dommer Svein Oddvar Moen rakk å sende lagene i garderoben hadde Strømsgodset hele fire nettkjenninger.

Stengel satte kronen på verket

Etter en enorm 1. omgang trodde man kanskje at Godset se seg fornøyd, men Kristoffer Tokstad hadde ikke tenkt til å gi seg på 4-0.

Bare to minutter etter pausen la han på til 5-0. Det var nesten så publikum ikke trodde sine egne øyne. I årets kanskje viktigste kamp viste Strømsgodset seg fra sin aller beste side med offensiv og underholdene fotball akkurat slik man håper Godset skal spille.

Det stoppet ikke der. Med 20 minutter igjen å spille satte Herman Stengel kronen på verket og sørget for 6-0 etter at han sendte avgårde en suser som var utagbar for Håkon Opdal i Branns mål.