nm_g19_rbk_sif_15

Randen forlenger kontrakten

Andreas Heredia-Randen (17) har skrevet ny treårskontrakt med Strømsgodset.

Annonse:

Foto: Thomas Brekke Sæteren, NFF

Den nye kontrakten strekker seg ut sesongen 2026 - som er den maksimale kontraktslengden for en spiller under 18 år.

Andreas Heredia-Randen kom til oss fra Asker for et snaut år siden, og tross sin unge alder hadde han allerede notert seg for 20 kamper for moderklubbens A-lag - samt 21 aldersbestemte landskamper.

Gjennom sin første sesong i blått har Andreas spilt en nøkkelrolle for Team SIF i PostNord-ligaen, samt G19-laget som ble norgesmestere for første gang i klubbens historie, og i tillegg spilte finale i nasjonal serie og deltok i det skandinaviske sluttspillet.

Dette samtidig som han har hatt sin treningshverdag primært med A-laget. Her har han vist fin utvikling gjennom året, og i oktober ble han belønnet med sin første smak på eliteseriefotball i 3-1-seieren over Odd på Marienlyst da han erstattet Kreshnik Krasniqi få minutter før slutt.

- Andreas er en meget lovende midtbanespiller som er blant de beste i Norge i sitt årskull. Han har hatt fin utvikling og tatt mer og mer for seg på A-lagstreningene gjennom året, og er en spiller vi har store forventninger til, sier Jostein Flo om 17-åringen.

Vi kommer tilbake med intervju med Andreas Heredia-Randen i løpet av den kommende treningsleiren på Kypros. 

Annonse fra Eliteserien: